Фантастичний 8,6
базуючись на 1688 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1688 відгуків
  • Чистота 8,9
  • Зручності 8,5
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Робота персоналу: 8,8
  • Ціна-якість 8,6
  • Страви/Організація харчування: 8,0
Сортувати за

Alexander з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
Вілла підвищеної комфортності з простором біля басейну
Зупинявся на 13 ночей в Вересень 2010 р.
Классный отель с огромными виллами
Тихий отель для релакса с новыми номерами
Отель расположен очень удобно. до моря идти минут 10. Но это не проблема. Дизайнерские номера, из виллы собственный выход в бассейн. В номере 2 душа, и ванна. Бассейн глубиной 1,2 метра тянется вдоль вилл метров на. Основной бассейн глубже- 1,6. Территория отеля- необыкновенный тропический лес. В номере есть бесплатный интернет. Один русский канал РТР Планета. Персонал отзывчивый и доброжелательный, особенно девушка Joy. Завтраки однообразны, тем кто любит тайско- китайскую еду понравится. Сукки-Якки выше всяхих похвал. От отеля мы в восторге!
Переглянуто 30 жовтня 2010

Victoriia з Україна
Поїздка вдвох
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2010 р.
Metadee Resort
Территория, состояние номеров, большой бассейн.
Слишком теплая вода в бассейне, мелкие муравьи в номере.
В целом отель понравился,твердая 4, цена-качество соответствует! Брали мопед и добирались до моря за 5 минуты, пешком конечно далековато. Понравилась территория с большим количеством тропических растений. Номер просторный, стильный, классный душ и ванна.
Переглянуто 23 червня 2010

Aleksandra з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2009 р.
Супер отель, идеален для медового месяца.
Огоромный бассеин, шикарные номера, очень хороший завтрак, внимательный персонал, хорошее обслуживание.
Далеко от моря, но если снять мопед или машину, то это не проблема.
Очень понравился, с удовольствием вернемся сюда еще раз. Очень хорошие номера, просторные чистые, современные. Бесплатные интернет, с хорошей скоростью. Обалденная ванная комната, большая терасса во всех номерах. Очень разнообразные завтраки и приятное обслуживание. Отель новый, поэтому вся обстановка очень современная, большой бассеин, есть неплохой спортзал. Провели там свой медовый месяц, очень романтично украсили номер.
Переглянуто 17 листопада 2009

Aleksandra з Польща
Поїздка вдвох
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на 6 ночей в Квітень 2013 р.
Cudowny hotel
piekna roslinnosc, cudowny basen i fantastyczny pokoj
Najlepszy hotel w całej Kacie. Robi ogromne wrażenie piekna roślinnością, a pokój zapiera dech w piersiach
Переглянуто 02 травня 2013

Jean з Франція
Поїздка вдвох
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2013 р.
hôtel agréable d'un bon rapport qualité/ prix;
piscine et situation
notre séjour s'est bien passé, mais personnel moyen
Переглянуто 13 травня 2013

Michael з Австралія
Сім"я з малими дітьми
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2016 р.
Reasonable location, with a great pool.
Booked 2 rooms online, unaware that these rooms were upstairs with no elevator which we only found out at check in. Given our Son is in a wheelchair we were offered 2 villa rooms at a charge of THB 6,000 per night extra. We accepted this for lack of a suitable alternative. Rooms were reasonably clean, but floor did have a lot of sand however. One of the safe deposit boxes did not work. Hotel is well located in Kata Beach., However back from the main road a fair way. Staff provide Golf cart pick up and drop off to and from the main road. Breakfast was unavailable to be delivered to room. Buffet breakfast in restaurant was average for THB 350 per person. Quality of room service was ok but no breakfast? Staff were generally very friendly and tried their best to accommodate our requests.
Переглянуто 23 вересня 2016

LEE з Південна Корея
Сім"я з малими дітьми
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
nice
goood
Переглянуто 18 вересня 2016

GUO з Китай
Поїздка вдвох
1 спальнева вілла з басейном
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Good but one of counter staff is not friendly
Private pool is not very clear and one of day, my door lock is broken.
Переглянуто 14 вересня 2016

Kay з Малайзія
Ділова поїздка
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Good nice quiet and convenient
Superb location, massage right outside the street, and a motorbike rental as well.
Переглянуто 01 вересня 2016

Lim з Малайзія
Поїздка вдвох
Делюкс з доступом до басейну
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Its a 5-star stay
Very pleasant stay with friendly and helpful staff. our room is very comfortable and clean with easy access to the pool. the pool is well maintain. you can get a lot of privacy in this hotel. Just that the food served in the hotel restaurant does not satisfy our tastebud. we ate there for breakfast and dinner but the food was just OK and we need to wait for quite some time for the food to be served. Its better to just go out to the main street outside the hotel to get some better food. There is a lot of "wildlife" happening outside the hotel room, eg. probably after rain, there was a lot of millipede crawling around the walking pavements towards anywhere around the hotel. that gives me a chill when walking thru. But everything was nice, comfortable stay. Love the friendly staffs & pretty pool.
Переглянуто 16 серпня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: