Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 801 відгуків
  • Чистота 7,2
  • Зручності 6,6
  • Розташування 7,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,2
  • Послуги 7,2
  • Ціна-якість 7,1
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за

Karol з Польща
Сім'я з дорослими дітьми
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2010 р.
Polecam, dobra lokalizacja
Dobry hotel jak na warunki Azjatyckie, czysto, bardzo dobre śniadanie.
Byliśmy w tym hotelu dwa razy. Jest czysty, śniadania dobre. Bardzo dobra lokalizacja dla tych co lubią łazić po mieście. Jeżeli jedzie się do niego w dwie lub więcej osób to najtaniej wychodzi taxi z lotniska. Ciekawe miejsca dostępne są na piechotę z hotelu.
Переглянуто 26 лютого 2011
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dominik з Польща
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2010 р.
Lepszy na zdjeciach niz w rzeczywistosci .
Nic szczegolnego go nie wyroznia
Ulica przy ktorej sie znajduje była bardzo glosna.
Witam Ze podobna cene mozna miec duzo lepszy hotel. Zdjecia lepsze niz rzeczywistosc. Hotel znajduje sie przy bardzo glosnej ulicy . To co moge powiedziec dobrego to lokalizacja do wypadów na China Town . Hotel niczym sie nie wyroznia.
Переглянуто 29 грудня 2010
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Agnieszka з Польща
Пара
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2009 р.
Miramar - listopad 2009
bardzo mila obsluga, blisko do glownych atrakcji turystycznych, bardzo dobra jakosc w stosunku do ceny
halas z glownej ulicy
Hotel polozony bardzo blisko Grand Palace, mozna dojsc tam na piechote, nie lezy bezposrednio na Kao San Rd ale to akurat uwazam za zalete. Tuk tukiem mozna tam dojechac za ok 40 Bahtow. Bardzo mila i pomocna obsluga. Mozna za darmo przechowac bagaze (np kurtki zimowe). Czysto i bezpiecznie. Za taka cene - wysoka jakosc. Polecam. Jedyny minus to halas z glownej ulicy i malo knajpek w okolicy.
Переглянуто 27 листопада 2009
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Robert з Польща
Пара
Стандартний
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2009 р.
Hotel Miramar
miła obsługa, dobra lokalizacja
hałas
Hotel ma dobrą lokalizację, obsługa bardzo miła. Niestety za oknami jest tak duży hałas, że trudno w nim spać
Переглянуто 21 листопада 2009
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Agnieszka з Польща
Пара
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2009 р.
przyzwoity hotel w historycznym centrum
lokalizacja-10-15min pieszo od głównych atrakcji turystycznych; ładny, nowoczesny wystrój; miła obsługa;
głośno z powodu hałasów z ulicy; dość ubogie wyposażenie (brak czajnika); brak darmowego internetu dla gości; uboga oferta TV - po ciężkim dniu można zrelaksować się bądź przy kanałach religijnych bądź arabskich;
fajny hotel, dobrze prezentujący się z zewnątrz jak i wewnątrz. miła obsługa, dość dobrze mówiąca po angielsku. Nie najlepsze miejsce dla ciepiących na bezsenność lub mających lekki sen - hałasy z zewnątrz skutecznie utrudniają zaśnięcie. Nie pomoże w tym telewizja z bardzo ubogą ofertą nieatrakcyjnych kanałów i brak możliwości przygotowania sobie ciepłego napoju
Переглянуто 12 листопада 2009
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Phil з Ірландія
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2016 р.
4th Visit
this was our 4th visit, it was better than the last time, however, from 06.45am you have people outside at the back shouting, coaches starting up and revving engines etc. So wake up even if you do not want to.
Переглянуто 16 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Pitchaporn з Таїланд
Сім'я з дорослими дітьми
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good location, close to china town
Good location. Food is really nice (24 hrs service). Close to China Town and Sum Peng.
Переглянуто 31 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Steve з США
Сім'я з дорослими дітьми
Miramar номер люкс (на 4 особи)
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Hotel Review
Dear Agoda: The hotel room is clean and the staff are friendly. However, the hotel hallway smells so bad and there is only 2 small elevators and our room is on the very end of the hallway and it was not a pleasant walk each time we get in and out of the hotel - very bad design overall. We will not stay at this hotel again. Thank you,
Переглянуто 11 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mei з Сінгапур
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Horrible customer service
We booked for 24hours stay in Miramar hotel via agoda. My Boyfriend and myself checked in to Miramar hotel around 9pm plus, we double confirmed with the receptionist that our booking entitled us to 24hours stay, hence our check out timing should be 9pm the next day, he reassured us that our check out timing is of no worries, can check out 9pm or 10pm if we want to. The next day, this Thai lady boy from the hotel receptionist chased us out of the hotel saying if we do not leave immediately, he/she will charge us additional 1000baht despite us explaining what we were told. We demand to speak to the guy we spoke to, this Thai lady boy insisted that he is not available for us to speak to. Scam and really horrible customer service!! Will never visit this hotel again!
Переглянуто 11 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Somsay з Лаос
Бізнес-мандрівник
Спеціальна пропозиція - Покращений двомісний номер або номер Твін
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
buy the products
We would like to buy some products in BKK
Переглянуто 07 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: