Чудовий 9,1
базуючись на 375 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 375 відгуків
  • Чистота 9,3
  • Зручності 8,8
  • Розташування 9,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 9,3
  • Послуги 9,3
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 9,1
Сортувати за

Anita з Австралія
Поїздка вдвох
Люкс в корпусі Ocean — для гостей віком від 12 років
Зупинявся на 7 ночей в Вересень 2016 р.
Second time and just as fabulous
Stayed 3 nights 3 years ago and loved it. This time spent 7 nights. Amazing location! Love the views and peacefulness of this place. Will definitely be going back again!!!!
Переглянуто 12 вересня 2016

Angus з Великобританія
Поїздка вдвох
Королівські апартаменти (в крилі готелю)
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Not that good
Large room. Nice view. Looks tired and in need of investment. Breakfast reasonable choice but low quality. How they got an award as a leading hotel of the world for a few years is unknown to me. I guess that is all about who you know....
Переглянуто 04 вересня 2016

Kathryn з Австралія
Поїздка вдвох
Люкс в корпусі Ocean — для гостей віком від 12 років
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Lovely
Lovely boutique hotel with a fabulous team. We only wished we could have stayed longer
Переглянуто 31 серпня 2016

yang з Китай
Ділова поїздка
Королівські апартаменти (в крилі готелю)
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Excellent hotel
Переглянуто 14 серпня 2016

RB з Малайзія
Поїздка вдвох
Люкс в корпусі Ocean — для гостей віком від 12 років
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Romantic getaway
Felt like living in your own cliff top villa overlooking the andaman sea with your own private pool to enjoy life's pleasure without inhibition.
Переглянуто 17 липня 2016

Nataliya з Україна
Поїздка вдвох
Королівські апартаменти (в крилі готелю)
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
beautiful resort
great spa, fantastic location
Переглянуто 20 червня 2016

Jason з США
Поїздка вдвох
Пляжний корпус - номер люкс
Зупинявся на 5 ночей в Червень 2016 р.
Amazing, classic Thai elegance (not good for children)
A truly wonderful small resort with a stunning setting and excellent service. The food at the restaurant meets global standards for excellence and the breakfast buffet offered plenty of options with high quality ingredients. We're gluten free and there were good options. We will definitely return whenever our travels take us to Phuket. If you have children, I reccomend looking at other options because this property has lots of places a child could get seriously injured if you were not keeping a constant eye on them. Lots of tall drops with out railings. It's also designed for quiet adult enjoyment, not kids.
Переглянуто 17 червня 2016

Jacklyn з Сінгапур
Поїздка вдвох
Королівські апартаменти (в крилі готелю)
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2016 р.
Short honeymoon
Saw a good deal and decided to book this Villa based on glowing reviews here! Early June is probably not a good time to visit Phuket because it was raining throughout our trip though having a comfortable room with good service helped greatly! Liked that they had a private beach area for guests and provided towels and mats! Will recommend to friends who are looking for a relaxing getaway.
Переглянуто 08 червня 2016

Seth з США
Поїздка вдвох
Королівські апартаменти (в крилі готелю)
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Perfect
Best hotel experience in my life
Переглянуто 26 травня 2016

ERIC з Франція
Поїздка вдвох
Люкс в корпусі Ocean — для гостей віком від 12 років
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
Great Location, Great staff and Great restaurant !
Rooms are large and clean, staff is very accomodating. We prefered to stay in the Beach Wing rather than in the Ocean Wing which is quite far from pool/restaurant.
Переглянуто 10 травня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: