Дуже хороший 7,6
базуючись на 376 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 376 відгуків
  • Чистота 7,9
  • Зручності 7,2
  • Розташування 8,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,5
  • Робота персоналу: 7,6
  • Ціна-якість 7,3
  • Страви/Організація харчування: 6,7
Сортувати за

Dominic з Австралія
Ділова поїздка
Студія
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Comfortable rooms, decent value for money
I use this hotel quite regularly primarily because it is close to my client's offices. Staff are friendly and rooms are quite comfortable. It would be great if it were closer to decent eating places, which for me at least are a good 15 min walk away.
Переглянуто 01 липня 2016

Nadia з Мавріцій
Ділова поїздка
Студія
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Great location
Great location Friendly staff Huge room
Переглянуто 20 червня 2016

Shanelle з Австралія
Ділова поїздка
Студія
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Cheeky charging $10 for 2 hours of internet
Our room was very nice inside but there was no natural light and our "window" turned out to be a hallway when I opened the curtain. In this day and age when internet is so cheap, its really cheeky asking people to pay to use the internet. This is the first time in years I've had to pay for Internet. And for that reason I probably will go elsewhere in the future.
Переглянуто 08 червня 2016

Ewan з Австралія
Ділова поїздка
Студія
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Business
Parking underneath available but very expensive, the Oaks has arranged cheaper parking about 300 metres away. Worth the walk!
Переглянуто 04 червня 2016

Cheryl з Австралія
Поїздка вдвох
Розкішна студія-апартаменти
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Excellent
We had a lovely stay, staff were very friendly, was reasonably priced, this will be the place we will choose from now on when we stay in the city, no disappointments for a change
Переглянуто 02 червня 2016

Trudy з Австралія
Поїздка вдвох
Розкішна студія
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
night in town
The hotel's location is within a short walk to many activities and shops in Melbourne. The room was pleasant but basic. Managers should reconsider internet use of 30 mins and increase it to be unlimited like other venues.
Переглянуто 26 травня 2016

Parina з Таїланд
Група
Студія
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Big room and great location
The room is bigger that I expected. It locates very close to city
Переглянуто 19 травня 2016

Nabil з Австралія
Ділова поїздка
Студія
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Good hotel
Nice people
Переглянуто 04 травня 2016

shirley з Індонезія
Поїздка вдвох
Студія
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Good place to stay
Love how they care about us when we arrived at7am and they immediately provide us with a room!
Переглянуто 29 квітня 2016

Nyanlang з Австралія
Група
Розкішна студія
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Great Hotel
Very clean, convenient location.
Переглянуто 28 квітня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: