Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 254 відгуків
  • Чистота 6,7
  • Зручності 4,7
  • Розташування 7,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,9
  • Послуги 6,9
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 5,5
Сортувати за

Hai з Малайзія
Група
Стандартний номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Good.
Good, fantastic.
Переглянуто 10 серпня 2016

TEOH з Малайзія
Сім"я зі старшими дітьми
Стандартний номер з 2 двоспальними ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Dissapointed
With no lift, smelly toilet, dirty room, no facilities at all.
Переглянуто 08 серпня 2016

Nur з Малайзія
Група
Стандартний номер з 2 двоспальними ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
My stay
Overall it is very worth it. I meant, it maybe is not the best hotel room. But, it is super cheap and the room and environment were very good for the value. Staff were so friendly 😊
Переглянуто 05 серпня 2016

Karen з Малайзія
Поїздка вдвох
Двомісний Стандарт
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
SMELLY TOILET
Everything was okay except for the toilet. I made a mistake of leaving the toilet door open one time, and when i came back after a long day, the room literally smelt like a sewage treatment plant. I wouldnt mind staying again only if they'd fix the smell.
Переглянуто 27 липня 2016

Choe з Малайзія
Група
Двомісний Стандарт
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Terrible!
No shampoo, air cond remote control not functioning, dim light, WI-FI failed to connect!! When we complaint about wifi, the staff answered "it is like that"!!!!! Horrible!!
Переглянуто 11 липня 2016

Maximillian з Малайзія
Група
Стандартний номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Satisfied
Overall it is a good hotel
Переглянуто 08 червня 2016

nasuha з Малайзія
Група
Стандартний номер з 2 двоспальними ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Good but hot room
The aircond in the room is not cold.
Переглянуто 28 травня 2016

Grace з Малайзія
Поїздка вдвох
Двомісний Стандарт
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Awful Hygiene Problem
The room is totally unclean. There are a lot of cockroaches in room, bed, toilet. The bedsheet is dirty as well as pillowcase. It's so disgusting. The toilet's ceiling is looking like it's gonna collapse. We expect it has lift but it don't.
Переглянуто 22 травня 2016

MELBY з Малайзія
Ділова поїздка
Двомісний стандартний номер з одномісним розміщенням
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Couple
Unpleasant
Переглянуто 13 травня 2016

dennis з Малайзія
Ділова поїздка
Двомісний Стандарт
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
terrible smell of blanket..
bed sheet and blanket need to clean always especially have lots of "stain" on it...
Переглянуто 03 травня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: