Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Приємний



із 251 відгуків
  • Чистота 6,7
  • Зручності 4,8
  • Розташування 7,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,9
  • Робота персоналу: 6,9
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 5,5
Сортувати за

Deviyah з Малайзія
Група
Стандартний номер з 2 двоспальними ліжками
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Don't Believe the Hotel!
We read very good reviews about the place and we went there to a nightmare! The room was full of cockroaches and ants and it was disgusting. The plugs were not working properly, apparently you had to fix it in an awkward angle to make it work. The bathroom was stained and the toilet was leaking, there was a stench coming from it. The air con was so noisy and the windows were worn out full of cigarette buds outside. We desperately needed to print a piece of paper at night and the staff refused to help us, however there was one during the day who did end up helping us. The stay was not pleasant at all. The other Place2Stay franchises did not look so bad from outside, this was the worst, please just not here.
Переглянуто 15 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Hai з Малайзія
Група
Стандартний номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Good.
Good, fantastic.
Переглянуто 10 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

TEOH з Малайзія
Сім'я з дорослими дітьми
Стандартний номер з 2 двоспальними ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Dissapointed
With no lift, smelly toilet, dirty room, no facilities at all.
Переглянуто 08 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nur з Малайзія
Група
Стандартний номер з 2 двоспальними ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
My stay
Overall it is very worth it. I meant, it maybe is not the best hotel room. But, it is super cheap and the room and environment were very good for the value. Staff were so friendly 😊
Переглянуто 05 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Karen з Малайзія
Пара
Двомісний Стандарт
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
SMELLY TOILET
Everything was okay except for the toilet. I made a mistake of leaving the toilet door open one time, and when i came back after a long day, the room literally smelt like a sewage treatment plant. I wouldnt mind staying again only if they'd fix the smell.
Переглянуто 27 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Choe з Малайзія
Група
Двомісний Стандарт
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Terrible!
No shampoo, air cond remote control not functioning, dim light, WI-FI failed to connect!! When we complaint about wifi, the staff answered "it is like that"!!!!! Horrible!!
Переглянуто 11 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maximillian з Малайзія
Група
Стандартний номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Satisfied
Overall it is a good hotel
Переглянуто 08 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

nasuha з Малайзія
Група
Стандартний номер з 2 двоспальними ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Good but hot room
The aircond in the room is not cold.
Переглянуто 28 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Grace з Малайзія
Пара
Двомісний Стандарт
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Awful Hygiene Problem
The room is totally unclean. There are a lot of cockroaches in room, bed, toilet. The bedsheet is dirty as well as pillowcase. It's so disgusting. The toilet's ceiling is looking like it's gonna collapse. We expect it has lift but it don't.
Переглянуто 22 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

MELBY з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Двомісний стандартний номер з одномісним розміщенням
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Couple
Unpleasant
Переглянуто 13 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: