Чудовий 8,2
базуючись на 1050 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 1051 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 8,9
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Робота персоналу: 8,8
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Maria з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Still Cebu's finest resort!
Comfort, efficient service and value for money
Will be back soon....
Переглянуто 14 червня 2015

Win з Малайзія
Сім'я з маленькими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2015 р.
Wonderful stay at the Plantation Bay
Fiji Restaurant, Fishes by the Galapagos Beach, excellent staff
Fun-filled activities with well-maintained facilities in a secure environment. Stay was excellent. Highly recommended. "There is everything in this hotel".
Переглянуто 07 червня 2015

tavitah з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
Worth it
Place, people, food
Переглянуто 05 червня 2015

Girly з Австралія
Сім'я з дорослими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Awesome place
Courteous staff
Fantastic
Переглянуто 31 травня 2015

LIBRADO з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
a wonderfull summer vacation
The hotel is location and set-up is nicely done, my family enjoyed a lot, the lagoon, the pool, we played tennis, went to the shooting range and did archery. it was a fantastic summer break
Fantastic
Переглянуто 29 травня 2015

venus з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на одну ніч в Травень 2014 р.
One of a kind experience
lagoon and the staff
the staff are very and nice and very nice accomodation.
Переглянуто 26 травня 2015

ronaldo з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Beautiful and relaxing hotel to stay
Nice amenities, courteous staff, perfect place to relax
I enjoyed my stay in plantation bay
Переглянуто 26 травня 2015

Mary з Філіппіни
Пара
з видом на лагуну
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
nice stay.check out is queing
food . room very nice
we check in around 2pm.bt the staff told me check in is at 3pm.i requested for 2double bed.bt she can give one king size only.iwas frustating she should give what the customer requasted ,since they are a 5star hotel right.check out has very long queing
Переглянуто 25 травня 2015

Daimler з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2015 р.
Had a blast with my family!
the staff, the facilities, the beach...
it was awesome and we can't wait to come back again...
Переглянуто 22 травня 2015

rommel з Філіппіни
Пара
з видом на лагуну
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
overall we had fun
rooms, service and surroundings
In general it was a fun and peaceful stay. Need to improve breakfast. All dish served were very salty
Переглянуто 20 травня 2015


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: