Фантастичний 8,2
базуючись на 1049 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1049 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 8,9
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Робота персоналу: 8,8
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Virginia з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Excellent for me
Location, cleanliness , staff
It is so amazing. No time to be bored. I like the staff they are all so polite in all the area that i've been . The food is okay, the facilities. Oveeall points to the gen manager and all the staffs . I think per record this is our 4th or 5th time in cebu plantAtion .
Переглянуто 26 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jennyfer з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
Plantation bay is not what it was used to be
The best 3 things are the staff, the amenities, the service.
It was our second time at plantation bay, the first time was in 2008 and it was very very nice. But now the pool water was not that clean, they didn't upgrade their pool amenities. The room was not that cozy anymore. But the staff was very friendly and accomodating. We were ai excited to eat at Fuji Restaurant but it was close. We ate at Kilimanjaro the food was so so. I suggest that they should upgrade their pool amenities.
Переглянуто 23 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

leni з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Luxury at affordable price
Wide area of lagoon, friendly staff, nice view
Переглянуто 22 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Feram з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
one of the best.
resort itself and staff.
Fantastic, we enjoyed alot in this vacation.
Переглянуто 19 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maria з США
Пара
З боку лагуни
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
Excellent Service
Great service. Room: awesome. Food at Fiji was great.
It was a very pleasant and very comfortable stay. I would highly recommend the place. Thank you for making my stay special.
Переглянуто 18 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Daryl з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
Amazing Family vacation
facilities, their staff, big rooms
it was great!
Переглянуто 07 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

MARIA з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
My Second Home
Wide range of pools, friendly & courteous staff, free mall/airport transfer
It was relaxing and my kids enjoyed the pool !!!
Переглянуто 06 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Simone з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Excellent
Great service! food was fantastic!
Переглянуто 05 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

irynne з США
Пара
з видом на лагуну
Зупинявся на одну ніч в Березень 2015 р.
visit
location, staff friendliness & NO Tipping!!!
All the staff are very friendly & courteous especially Phroi from the restaurant.
Переглянуто 27 березня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ARUN з Індія
Пара
З боку лагуни
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2015 р.
It's good hotel....money valuable...
Massage,service,lot of different cusine restaurant...
It's good experience....I didn't enjoy much cos I got sick....but I'm sure next time I will stay again & enjoy properly....
Переглянуто 24 березня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: