Фантастичний 8,2
базуючись на 1049 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1049 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 8,9
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Послуги 8,8
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Marinel з Сінгапур
Поїздка вдвох
З боку лагуни
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2015 р.
friendliest resort ever
No boring moments due to number of activities in the resor, very polite staff and the no tipping policy
I am glad I have chosen plantation bay resort as accommodation of choice in Cebu. It's the first resort where we find the events are very much alive. The food served are all good. I first tasted the iberian pig here in one of their tapas restaurant. But what makes it a marvelous stay are the hardworking staff who upon arrival makes u feel very welcome and the politeness is extraordinary. Cheers!
Переглянуто 23 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

marishell з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2015 р.
nice stay at Palntation bay!
nice view, clean resort and spacious rooms.
fund and enjoyable. the kids love the water and enjoyed feeding the fish
Переглянуто 21 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

EMMA з Філіппіни
Поїздка вдвох
з видом на лагуну
Зупинявся на 6 ночей в Березень 2014 р.
Nice relaxing place...
Relaxing place for a short break, Nice surroundings, Beach ok
Enjoyable stay.
Переглянуто 17 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Arlene з Сінгапур
Група
з видом на лагуну
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Expensive, too quite
Room cleanliness, staff politeness and friendliness
Переглянуто 14 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chiqui з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2012 р.
Good stay
Good service
Room was clean and service aw generally good. My only comment is that the food was a little pricey for the quality and taste that they serve.
Переглянуто 02 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

carmencita з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Highly Recommended
good facility for spa, staff are friendly and approachable and the resort has a fresh water and salt water to choose from.
Total relaxation for people who are stress. I would definitely come back here.
Переглянуто 01 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

tracey з США
Сім"я зі старшими дітьми
Апартаменти з 1 спальнею
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
one of the best....
lagoon, foods and staff
Relaxing place but expensine
Переглянуто 31 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

tracey з США
Сім"я зі старшими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
one of the best resort
ambiance, locations and lagoon .
The best
Переглянуто 28 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Brilla з Філіппіни
Сім"я зі старшими дітьми
Апартаменти з 1 спальнею
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Plantation Bay Holiday
the rooms are fantastic, the service is great, the restaurant serves good food
Restful.
Переглянуто 26 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Rosemarie з Філіппіни
Сім"я зі старшими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2014 р.
Fun Family Resort
Amenities, Friendly and Accommodating Staff, Fun Activities
It was the first vacation we had as a family in ages. We enjoyed our relaxing time away from our busy lives in the city during our short stay. My parents are both senior citizens, yet even they enjoyed the activities offered by the resort. My sister and I had fun trying out archery, golf and doing some laps in their salt-water pool. Staff were quite friendly and very accommodating to our needs. This was also one of those rare times that my family went out some place where my mom had no bad thing to say about it (well, maybe except for the long rides back and forth the city, but that was my fault - bad time planning of itinerary).
Переглянуто 22 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: