Фантастичний 8,2
базуючись на 1050 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1050 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 8,9
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Робота персоналу: 8,8
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Veronica з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2014 р.
Happy Camper
Facilities, Dining, Entertainment
We are very happy. My children enjoyed it. The place is so serene and relaxing, just the kind that we need to bond after being separated for quite a while. There are so many choices of where we can dine. The place however is quite far out from the city. Thank you.
Переглянуто 30 серпня 2014

Hanna з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на одну ніч в Липень 2014 р.
great stay!
rooms. food. staff! :)
GREAT!
Переглянуто 29 серпня 2014

Aico з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2014 р.
Best for R&R
Nice place!
Excellent!
Переглянуто 27 серпня 2014

Mark з Гонконг
Пара
З боку лагуни
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2014 р.
Best place for a relaxing stay in cebu
Nice spacious pool, great restaurants, lovely day tours
Переглянуто 26 серпня 2014

Samy з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2013 р.
Excellent Resort
What the place itself has to offer, nice and comfortable beds and the beautiful scenic view
My family and I all enjoyed our stay at this resort. The staffs are so friendly. There so many things you can do like biking, swimming, snorkeling and they also have a game room where you can play billiards and darts. The food at the restaurants was also good. In the afternoon you can see the beautiful scenic view of the sky.
Переглянуто 22 серпня 2014

Jihye з Південна Корея
Пара
з видом на лагуну
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2011 р.
Very good
Good service, facilities, scenery
Переглянуто 07 серпня 2014

Andrew з Великобританія
Пара
З боку лагуни
Зупинявся на 6 ночей в Липень 2014 р.
As discussed with manager
Shooting pool friendly staff
The food requires supervision and not good, as discussed with manager the checking in was painful as discussed entertainment limited and not advertised Not the best 4 star agoda hotel we have stayed in
Переглянуто 31 липня 2014

Rossana з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2014 р.
Wonderful vacation
The friendly staff, good food and relaxing place
It was a pleasure to stay there, unfortunately the spa was fully booked so we were not able to experience that. Due to the weather, we were not able to do the banana boat but we still had a great time. The staff were all friendly. All in all, we had a wonderful time. It was really relaxing
Переглянуто 28 липня 2014

Korina з Філіппіни
Пара
З боку лагуни
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2014 р.
It was amazing!
Awesome resort, great spa and wonderful staff
I always have the best time whenever I stay at Plantation Bay. Been here couple times but I keep coming back. This is our happy place.
Переглянуто 21 липня 2014

Eva з Норвегія
Індивідуальний мандрівник
з видом на лагуну
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2014 р.
It was very nice room and pools + good food
aktiviitets - pools -- spa
The stay was too short -- should have been there much longer. I realy enjoined.
Переглянуто 12 липня 2014


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: