Фантастичний 8,2
базуючись на 1049 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1049 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 8,9
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Робота персоналу: 8,8
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Ma з Філіппіни
Пара
Апартаменти з 1 спальнею
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
clean & nice place
Very relaxing place... Nice staff and great foods...
Переглянуто 21 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Christopher з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
good location and nice lagoon
good for families with young kids
Переглянуто 20 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Irish з Філіппіни
Пара
з видом на лагуну
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Good place to relax
Highly recommended amenities. You'll have the option for fresh water or salt water pool or you can just jump in to the beach. Great experience too to have a bar in the middle of the pool. One flaw is you can't bring in food and drinks in the room and there's like 3-4 restaurants only you can choose from and it's kind of expensive. Also, we got disappointed with one of the staffs at Kilimanjaru. We decided to eat here for breakfast since it's the only one open during that time. I got up to get more food while my partner was left at the table. When I got back, my partner informed me that she got pissed off because when the waitress took the used plates we've set aside, it was on a stomped manner. It was really awful and it's not a good customer experience. A smile could have been better even if there's no tip policy.
Переглянуто 19 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

gerelean з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Awesome R&R
The best rest and relaxation, the best staff, the best food! My stay at Plantation Bay is just beyond awesome!
Переглянуто 16 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

naoki з Філіппіни
Пара
З боку лагуни
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Anniversary
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
Переглянуто 05 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

John з Великобританія
Пара
з видом на лагуну
Зупинявся на 5 ночей в Квітень 2016 р.
Couple reciew
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Переглянуто 04 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Silvia з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
З боку лагуни
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Enjoyable stay
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Переглянуто 02 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

oliver з Німеччина
Пара
з видом на лагуну
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Great ,but food can improve
Allover great stay for 2 days. But food is not 5 star.
Переглянуто 01 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Silvio з Швейцарія
Сім'я з маленькими дітьми
з видом на лагуну
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2016 р.
Great for family with small children, overpriced
Breakfast buffet: 950:Peso to expensive, poor vegetarien dishes.
Переглянуто 30 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Grace з Філіппіни
Пара
з видом на лагуну
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Superb
Plantation Bay exceeded our expection. The staffs are courteous, they don't get tired smiling and greeting us. The place is very cozy. We will go back to Plantation if we ever have the chance.
Переглянуто 28 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: