Хороший 7,3
базуючись на 1217 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 1217 відгуків
  • Чистота 7,8
  • Зручності 7,0
  • Розташування 7,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,4
  • Послуги 7,5
  • Ціна-якість 8,0
  • Страви/Організація харчування: 5,7
Сортувати за

jonathan з Індонезія
Група
POP! Room
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good
I love the girl at receptionist , she's served me well, answering my questions kindly. I gave 5 stars
Переглянуто 28 серпня 2016

NUR з Малайзія
Пара
Minimum 2 nights Double Room
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Love this hotel
Verry nice to stay in shorts vacation. I love the bathroom and surrounding hotel. Value for money to stay
Переглянуто 25 серпня 2016

Parawee з Таїланд
Група
POP! Room
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Nice!
All good
Переглянуто 20 серпня 2016

Alfius з Індонезія
Пара
POP! Room
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2015 р.
Low Budjet Hotel
Event it is a low budjet hotel, but i rate this 4/5 the location is near kuta beach and the important thing is it is clean
Переглянуто 17 серпня 2016

Eliza з Індонезія
Сім'я з дорослими дітьми
POP! Room
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Bed
I have asked for large bed because three of ud were planing to sleep together. But we got twins beds instead of one large bed.
Переглянуто 06 серпня 2016

audio з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Minimum 2 nights Double Room
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Cheap, near to the beach
Cheap, near to the Legian beach but the hotel are hidden, not interested with the breakfast. But, overall this hotel still recommended
Переглянуто 01 серпня 2016

ARI з Індонезія
Сім'я з маленькими дітьми
Minimum 2 nights Double Room
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
good but need improvement
If you traveling alone or travelling with your mates, this hotel is good, its near the beach and shopping area, just beware if you go out at nite, its location not save, you need to go thru a not so bright alley. But if you travelling with children or baby like me, not highly recommended, they don't provide water pot to boil water for making milk, no soap, tooth brush, they never change the drinking glass, and don't be surprise if your breakfast is only only 1 portion of airlines economy meal. Better of you buy your breakfast t the beach. All and all its a good hotel, but not recommended for families.
Переглянуто 31 липня 2016

Danny з Індонезія
Сім'я з дорослими дітьми
POP! Room
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Good hotel near beach
Cheap and clean, near beach. I'm very satisfy during stay here.
Переглянуто 29 липня 2016

Abdul з Австралія
Індивідуальний мандрівник
POP! Room
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Ok hotel
Not bad hotel
Переглянуто 18 липня 2016

hudiaratama з Індонезія
Пара
POP! Room
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
hotel confuse about my booking from agoda, please recheck always and have good communication between
hotel confuse about my booking from agoda, please recheck always and have good communication between reservation & reception
Переглянуто 11 липня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: