Дуже хороший 7,7
базуючись на 140 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 140 відгуків
  • Чистота 8,3
  • Зручності 6,3
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Робота персоналу: 8,1
  • Ціна-якість 8,3
  • Страви/Організація харчування: 5,8
Сортувати за

Herwan з Індонезія
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2014 р.
i love this hotel
nice, near town, clean
Have a good and comfortable bed so we can sleep well
Переглянуто 12 жовтня 2014

Herwan з Індонезія
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2014 р.
smart hotel
comfort, clean and nice place
You will never feel homesick
Переглянуто 12 жовтня 2014

Herwan з Індонезія
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2014 р.
comfortable place to stay
nice staff, clean room and comfort.
Stay at praja feel like home
Переглянуто 12 жовтня 2014

Willy з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Жовтень 2014 р.
The quiet hotel in downtown Denpasar
I had an amazing stay here & I would highly recommend this hotel. Rooms cleaned everyday & friendly and helpful staff. This hotel is quiet but the location is very ideal, because is in the center of D
Переглянуто 07 жовтня 2014

Felix з Німеччина
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2014 р.
Good and modern room, good value for the money
Modern and big room, comfortable bed, overall modern hotel
Very modern Hotel, gave a clean impression, our room was big and clean but had a very bad odor. The location of the hotel seemed not close to anything, needed to take a cab to go anywhere. The breakfast was a disappointment, we regret to have booked with included breakfast. In conclusion it still was a good value for the money.
Переглянуто 25 вересня 2014

Judith з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2014 р.
Amazing value for your dollars
Position, cleanliness , breakfast.
To stay at the hotel is amazing value for money, loverly friendly staff, cleanliness of the hotel and not to mention the variation of the breaky menu.... Will definately rebook.
Переглянуто 11 вересня 2014

Iwan з Індонезія
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2014 р.
Perfect
Could easily write more than three things
Perfect
Переглянуто 10 вересня 2014

Iwan з Індонезія
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 7 ночей в Серпень 2014 р.
Best for the price
Clean, friendly staffs, reasonable price
Hard to find anything better
Переглянуто 10 вересня 2014

Iwan з Індонезія
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 13 ночей в Серпень 2014 р.
Can not be better for the price
Very comfortable bed, clean, CNN& BBC available
Very satisfying but need a fridge
Переглянуто 10 вересня 2014

Ruth з Нідерланди
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2014 р.
Spacious rooms, good location
Spacious rooms, good location and great facilities
Our stay was great. The rooms are spacious and have all the the facilities. The location is great near everything I want to be. The staff is very friendly.
Переглянуто 26 серпня 2014


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: