Фантастичний 8,2
базуючись на 2817 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 2817 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 7,5
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,4
  • Послуги 8,2
  • Ціна-якість 8,0
  • Страви/Організація харчування: 7,4
Сортувати за

Roziana з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2015 р.
The hotel are not so bad.
1. Staff are being so nice. 2. Food are delicious. 3. There is a gym and swimming but why don't you add in Snooker / Pool. More excited!
Well, Pullman Hotel claimed themself as a 5 star. Fair enough but there is a lot of things need to improved. Base on my experience staying in Pullman; 1. Room are in good condition. But a bit frustrated because when I checked the fridge, there is no snacks or drinks in the fridge. (Some 1 or 2 star provided snacks and drinks) Excluded mineral water ofcourse. 2. Dining in room; no proper setting from the staff. I mean, I've been to other 5 star Hotel and they did a setting in the room with a small trolley for me to eat comfortably. 3. When I put a tag (The room is yours) means please cleaned my room and change everything into new again. Like; the towel, the pyjamas, and top up back my toiletries. Thank you.
Переглянуто 09 липня 2015

Ang з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2015 р.
Good
Hotel condition, staff, transportation
Переглянуто 07 липня 2015

Cammy з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Липень 2015 р.
Clean, spacious, comfortable
location, food and service
Переглянуто 06 липня 2015

Tang з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2015 р.
overrated
good location
overall my stay was good,but the in room wifi is really disappointed me i can say is can use it at all.I will just rate this hotel as 3 star hotel.
Переглянуто 06 липня 2015

Heidi з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
Lovely hotel
Quiet, big/spacious room & clean.
I enjoyed my stay at this hotel. Would love to return to it again.
Переглянуто 05 липня 2015

Yvonne з Малайзія
Пара
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
A 4star hotel for me i think
bed,bathroom n view
A lot of thing in the was spoiled.Exp:lighting,phone n etc
Переглянуто 04 липня 2015

benjy з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2015 р.
Good stay
Clean, comfort
Good
Переглянуто 03 липня 2015

Intan з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
Near my local office
Near my local office, easy access to business centre and good staff
Переглянуто 30 червня 2015

Tay з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
Good Location
Good location,cleaniness,shopping
sarisfactory
Переглянуто 30 червня 2015

Yeohee з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 17 ночей в Червень 2015 р.
Great location & Wonderful view
Great location, wonderful view and good services
I stayed in an east-facing room on 12th floor and it has a great view of the city, part of the river and the sunrie. The hotel has a great location. Riverfront walk, museums, temples and mosques are all within a walking distance. Staffs are friendly and their service is efficent.
Переглянуто 29 червня 2015


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: