Фантастичний 8,2
базуючись на 2817 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 2817 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 7,5
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,4
  • Послуги 8,2
  • Ціна-якість 8,0
  • Страви/Організація харчування: 7,4
Сортувати за

Sanghyun з Південна Корея
Ділова поїздка
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
The The Pacific Sutera rate themselves as a 5-star
The The Pacific Sutera rate themselves as a 5-star hotel. Do you agree?
The The Pacific Sutera rate themselves as a 5-star hotel. Do you agree?
Переглянуто 31 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chi з Малайзія
Ділова поїздка
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
Great stay hotel, but still have room to improve
The room is big. Hotel location is at the town center and quiet place
Overall was great but still need to improve on the staff hospitality as rated for 5 star hotel. Also the breakfast is not that good taste compare with other 5 star hotel.
Переглянуто 28 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

bee з Малайзія
Поїздка вдвох
Королівський номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
strategic location
strategic location, value for money and clean
the hotel is located strategically in kuching town - near to the river cruise the room is spacious and clean value for money would recommend friends to stay here
Переглянуто 25 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Amy з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Highly recommended!
Location, Spacious Room, Cleaniness
I'm in Kuching for a business trip. Pullman Kuching is always where I stay whenever I visits Kuching. Room is clean and spacious. Location of the hotel is convenient and staffs are very attentive and friendly.
Переглянуто 23 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lilly з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Королівський номер Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Травень 2015 р.
not a family friendly
bed, pillow and bathroom
Staff not friendly, food not as per expectation, internet too slow
Переглянуто 23 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

gary з Сінгапур
Ділова поїздка
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Decent stay
Room service , bed and cleanliness
Переглянуто 23 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Donna з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2015 р.
Convenient and great location
Good location, and clean
Very happy with the hotel and the service. Good locations!
Переглянуто 21 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kwee з Малайзія
Поїздка вдвох
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
a nice 5* hotel
1. location. 2. room is clean and comfortable. 3. All the things in the room are in working conditions.
I have good experience for my two nights stay. I only use the facilities in the room and breakfast at the restaurant. Check in is fast and helpful staff, the bell boy show us how to use the lift with key card and key card was too sensitive, bell boy tried a few time to access the room. After we went out and we have problem to access to 11 floor in the lift. We go to the receptionist and she prepare new cards cards for us. She even go with us all the way to our room to make sure the new cards are working. A big thumb up for the girl. (i should take down her name). The new cards were working fine for my nights stay. The foods for the breakfast are tasty and many choices. Check out was so fast and suprised me, after I returned the key card and the girl key in the room number in the pc. Less than half a minute she said is ok and all done. (imagine I have to wait 15 mins for them to check the room at Damai Puri hotel) The staff are helpful but most of them are too serious look (another tumb up if they smile a bit)
Переглянуто 17 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

hamizah з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2015 р.
worth it
clean, value for money, strategic location
Everything was nice
Переглянуто 15 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kok з Малайзія
Ділова поїздка
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
great hotel
spacious room, location & quiet
Nothing to complain about
Переглянуто 14 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: