Чудовий 8,2
базуючись на 2824 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 2824 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 7,5
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,4
  • Робота персоналу: 8,2
  • Ціна-якість 8,0
  • Страви/Організація харчування: 7,4
Сортувати за

PEDRO з Іспанія
Індивідуальний мандрівник
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Березень 2014 р.
short
location, spacious, staff
The only good aspect is that the situation allows to visit good restaurants in the vicinity. Avoid the hotel menu and the room service, lacks taste and quality. Other aspect is the vicinity to government office, this is an important aspect if conducting business and meeting government officers.
Переглянуто 05 березня 2014

Lee з Малайзія
Ділова поїздка
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2014 р.
It is a good hotel
clean, comfortable bed and large room
I have many times travel to Kuching and Pullman is my first choice for accomodation. I will always choice to stay in that hotel even though my trip is only for a day (day trip. I like the comfort of the bed.
Переглянуто 04 березня 2014

Chii з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2013 р.
Superb
in city center, comfort, 4 stars
Charismatic, Great Value, Relaxing, spacious, i'll be back again!
Переглянуто 03 березня 2014

Phoon з Малайзія
Ділова поїздка
Двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2014 р.
GOOD
GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,
GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,GOOD,
Переглянуто 03 березня 2014

KIM з Малайзія
Ділова поїздка
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2014 р.
Great location, clean, close to shopping areas.
Convenient location, friendly staff, clean room.
Переглянуто 02 березня 2014

James з Малайзія
Ділова поїздка
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2014 р.
nice, comfortable, clean
the pool, friendly staff, efficient check in and out
other than the fact that the security card to the door keeps locking me out, it is a really good hotel.
Переглянуто 28 лютого 2014

PATRICIA з Малайзія
Ділова поїздка
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2014 р.
housekeeping is not up to standard, quite poorly.
huge lobby, room size and pool area.
Stayed there for 3 nights. V unfortunate to find that room cleanliness is poor. Towels are not changed, bathroom not clean for the duration of my stay and no soap refill even though tube is empty. You have to call room service for any of these. Sad to say 3 star hotels give better service.
Переглянуто 27 лютого 2014

Yu з Великобританія
Поїздка вдвох
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2014 р.
nice and cosy,centrally located with shops affixed
tidy, with gym and pool
Переглянуто 27 лютого 2014

Anthony з Малайзія
Ділова поїздка
Королівський номер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2014 р.
Comfortable hotel
Clean and comfortable room
The room is clean and comfortable. Location is good and the food is nice. My choice first choice of hotel in Kuching
Переглянуто 26 лютого 2014

Yian з Малайзія
Ділова поїздка
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2014 р.
Good, clean & comfort
convenient, front desk service & clean
Переглянуто 24 лютого 2014


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: