2015
Чудовий 8,5
базуючись на 6128 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 6128 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 7,9
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,6
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Sandee з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
Hotel that's worth every penny
Location, Service, Comfort
Very good as always. Quest is the hotel that we keep going back to.
Переглянуто 09 лютого 2015

Sandee з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Value for money hotel
Location, Service, Comfort
Переглянуто 09 лютого 2015

alvin з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2015 р.
nice
food food food
Good
Переглянуто 09 лютого 2015

Jeffery з США
Пара
Делюкс
Зупинявся на 10 ночей в Січень 2015 р.
Recurring Quest Customer
Price, Location and Staff
Great value for the money & the staff are great and the location is great for shopping working and eating
Переглянуто 09 лютого 2015

MATT з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2014 р.
One of the best hotels in Cebu
Great location. Good food. Friendly staff.
I loved my stay. They have friendly staff... and my check-in was fast. They have nice rooms. I don't like a room with carpets though (and they have it in all rooms) because you'll never know what gunk is hiding in there. But the rooms look clean.
Переглянуто 09 лютого 2015

vikneshwaran з Сінгапур
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
superb hotel
many things i liked about this hotel
Fantastic excellent hospitality ....good job keep it up
Переглянуто 08 лютого 2015

janice з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
just okay
location, value for money and hotel
it's not okay because the room is so small to accommodate two persons with an adult and a child only
Переглянуто 07 лютого 2015

Thomas з Канада
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2015 р.
best hotel in cebu
location STAFF pool
STAFF ARE THE BEST
Переглянуто 07 лютого 2015

Jason з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2015 р.
Enjoyable stay
Big comfortable room, great staff service, location
Great stay. Feels like a 5 star hotel. Staff are all polite with a smile. Located next to Ayala Mall amongst other attraction spots. Central location to many places. Will come back here next time.
Переглянуто 05 лютого 2015

Francisco з США
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2015 р.
Value for the money
location, cleanliness, affodability
It was pleasant stay other than a musty odor up one entry in the particular room I stayed. I guess after you have accustomed to it's odor, it goes away. But every time you entere the room there's that unpleasant odor again. I had stayed on several occasions on this hotel and this is the only time I experience this. If it would help the management of this hotel, room # 955, needs a thorough look to eliminate the odor. Staff is friendly and very pleasant to deal with.
Переглянуто 05 лютого 2015


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: