2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 6129 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 6129 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 7,9
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Послуги 8,6
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Ireneo з США
Пара
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2015 р.
Very Good
Location, Cleanliness and Very good staff
Completely satisfied
Переглянуто 12 січня 2015

girly з Філіппіни
Пара
Прем'єр Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
clean and nice
clean,spacious lobby not cramped, employees good in communication and very happy to help
we enjoyed it. buffet food good and reasonably priced.staff fast to get to our doorfor our requests
Переглянуто 12 січня 2015

Bjoern з Німеччина
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2014 р.
Nice Break in comfortable surroundings
nice rooms, friendly staff, great breakfast
We came to this hotel again, because we appreaciate the comfortable atmosphere close to the mall. The hotel is really very good, nothing that really sticks out negativley. Nice clen rooms, good servie level etc. The location is also very convenient for shoppimg in the Mall accross the road.
Переглянуто 12 січня 2015

Jeffrey з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Переглянуто 12 січня 2015

Mark з Нова Зеландія
Пара
Прем'єр Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Січень 2015 р.
Regular Stayer
Location - Staff - standard
Good location - good staff service - clean and comfortable
Переглянуто 12 січня 2015

Maria з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Be careful of what you eat
My cousin ate food she ordered from the hotel restaurant (phill cheesesteak sandwich?) and ended up being the. hospital! When we had breakfadst on our 3 day and it was dirty
Never coming back! My cousin who was on a overnight trip before going to palawan ended up having acute gastrities and having to stay in the hosp for 2 nights!
Переглянуто 11 січня 2015

Melinda з Філіппіни
Пара
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2014 р.
comfortable, money worth
comfortable nice clean beds, convenient - near the big mall, good food
our stay was superbly relaxing. the place is big with big lounges - big comfy seats where you can really take your time to enjoy their cozy chairs, beds are really nice with good quality and clean sheets and pillows, breakfast is reaally good.The staff were very helpful, accommodating. the location is very accessible to transportation, the mall, seven eleven convenience store.
Переглянуто 11 січня 2015

LILIOSA з Філіппіни
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Staff very respectfull
Clean, comfortable, ready access to city
It's very much ok
Переглянуто 11 січня 2015

HYE з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2014 р.
good
good
good
Переглянуто 11 січня 2015

glenn з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
best hotel in cebu for the price
Breakfast. . stylish. . well priced
I would stay here again..best location. .. great stylish room.. comfortable bed.... i also had lunch in this hotel... it was awesome ...
Переглянуто 10 січня 2015


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: