2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 6128 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 6128 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 7,9
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Послуги 8,6
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Christine з Нова Зеландія
Сім"я з малими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2015 р.
Good hotel on good location
Location, Cleanliness, hotel condition
Everything was good and the location was superb. The hotel food might be expensive but the mall is just across the road. Laundry service is also just a walk away from the hotel. Best location ever.
Переглянуто 13 січня 2015

Ireneo з США
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2015 р.
Very Good
Location, Cleanliness and Very good staff
Completely satisfied
Переглянуто 12 січня 2015

girly з Філіппіни
Поїздка вдвох
Прем'єр Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
clean and nice
clean,spacious lobby not cramped, employees good in communication and very happy to help
we enjoyed it. buffet food good and reasonably priced.staff fast to get to our doorfor our requests
Переглянуто 12 січня 2015

Bjoern з Німеччина
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2014 р.
Nice Break in comfortable surroundings
nice rooms, friendly staff, great breakfast
We came to this hotel again, because we appreaciate the comfortable atmosphere close to the mall. The hotel is really very good, nothing that really sticks out negativley. Nice clen rooms, good servie level etc. The location is also very convenient for shoppimg in the Mall accross the road.
Переглянуто 12 січня 2015

Jeffrey з Філіппіни
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Переглянуто 12 січня 2015

Mark з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Прем'єр Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Січень 2015 р.
Regular Stayer
Location - Staff - standard
Good location - good staff service - clean and comfortable
Переглянуто 12 січня 2015

Maria з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Be careful of what you eat
My cousin ate food she ordered from the hotel restaurant (phill cheesesteak sandwich?) and ended up being the. hospital! When we had breakfadst on our 3 day and it was dirty
Never coming back! My cousin who was on a overnight trip before going to palawan ended up having acute gastrities and having to stay in the hosp for 2 nights!
Переглянуто 11 січня 2015

Melinda з Філіппіни
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2014 р.
comfortable, money worth
comfortable nice clean beds, convenient - near the big mall, good food
our stay was superbly relaxing. the place is big with big lounges - big comfy seats where you can really take your time to enjoy their cozy chairs, beds are really nice with good quality and clean sheets and pillows, breakfast is reaally good.The staff were very helpful, accommodating. the location is very accessible to transportation, the mall, seven eleven convenience store.
Переглянуто 11 січня 2015

LILIOSA з Філіппіни
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Staff very respectfull
Clean, comfortable, ready access to city
It's very much ok
Переглянуто 11 січня 2015

HYE з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2014 р.
good
good
good
Переглянуто 11 січня 2015


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: