2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 6123 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 6123 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 7,9
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,6
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

HYE з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2014 р.
good
good
good
Переглянуто 11 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

glenn з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
best hotel in cebu for the price
Breakfast. . stylish. . well priced
I would stay here again..best location. .. great stylish room.. comfortable bed.... i also had lunch in this hotel... it was awesome ...
Переглянуто 10 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lukasz з Польща
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
good 3* hotel
location, room style
Good hotel for the 3* category. Nice stuff at front desk and concierge very helpful. I recommend for short stay. The only thing I did not like is the stinking carpet on the 9th floor.
Переглянуто 10 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Christopher з США
Індивідуальний мандрівник
Прем'єр Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Січень 2015 р.
Solid hotel. Could be improved
Location, Staff friendliness, Nice bedroom amenities
I thought it was good but average. I've stayed at better hotels for less money before. Overall, I did enjoy my stay but felt I could have spent my money better. It is proportional to the pricing of other hotels in Cebu City though.
Переглянуто 09 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Christopher з Великобританія
Пара
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2014 р.
Perfect
Location. Staff. Comfort
This hotel was in a perfect location for us. The staff were very helpful and friendly. Breakfast were excellent with good choices and well presented. The room was extremely comfortable with everything you need. Would certainly stay again if in Cebu.
Переглянуто 09 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Samantha з Південна Африка
Пара
Прем'єр Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
Brilliant!
Comfy beds, friendly staff, great rooms
Our stay was fab! We were upgraded and our room was amazing. The staff were so helpful and friendly. Great cocktails. Great location and would definitely return.
Переглянуто 09 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

DENNIS з Канада
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
nice location bad shower
location staff and nice setting
okay but after two days and many complaints only could get room temperature water for shower. nothing was done about complaint till late night before we left and too late to switch rooms at that time
Переглянуто 09 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bethany з Філіппіни
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
Clean Cozy and Comfy
Clean Cozy and Comfy
Переглянуто 09 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Andrew з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Січень 2015 р.
Great value hotel
Location, staff performance, room condition
A lovely hotel with great condition rooms. Great location next to Ayala Mall. I will definitely stay here again.
Переглянуто 09 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mark з Філіппіни
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
Very good hotel
Location clean staff
Very good stay
Переглянуто 08 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: