2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 6122 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 6122 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 7,9
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,6
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Lea з Австралія
Пара
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
Pool was closed without notice
normally a good place to stay, but this time the pool was closed without notice for the week.
Переглянуто 23 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

JUANCHO з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Quest staycation
Staff are very friendly and all smiles. Specially the security guards that you will not hesitate to open your luggage for inspection. Very accomodating when you ask for directions and where to take a ride. Room is big and comfortable.
Переглянуто 22 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

gerald з США
Пара
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Серпень 2016 р.
NICE PLACE
But the food to expensive pool not available
Переглянуто 21 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ignacio з Іспанія
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Best 3* hotel in the city
This is the very unusual case where a 4* hotel choose to call itself a 3*. Believe me, I am married to a Pinoy and I have travelled extensively around the country, this is the best 3* hotel I have never been to in the PH: big room, nice and new furniture, very comfortable bed, clean, great location, kind service, you name it!
Переглянуто 20 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Darren з Ірландія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Серпень 2016 р.
I've already rebooked for next week.
Pros: location, location, location and staff are so friendly. Cons: room service is kind of pricey.
Переглянуто 19 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bruno з Швейцарія
Пара
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Central located hotel
This central located hotel (walking distance to Ayala Shopping Mall) has a very friendly staff and a delicious breakfast buffet. I will come againe.
Переглянуто 18 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

trevor з Австралія
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Nice room great cable and ver comfortable bed
Got a good price on Agoda great syay
Переглянуто 18 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Michelle з Австралія
Група
Делюкс
Зупинявся на 7 ночей в Липень 2016 р.
N/A
N/A
Переглянуто 16 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bradford з США
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
An Overpriced 3 star hotel
Only in the Philippines could this be considered a 4 star hotel
Переглянуто 16 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Rosana з США
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
nice hotel, excellent location
staff are friendly however I requested for double bed but was given 2 single beds; does not provide free shuttle service to and from airport.
Переглянуто 16 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: