2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 6123 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 6123 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 7,9
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,6
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Richie з Нова Зеландія
Пара
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Жовтень 2015 р.
My third stay
The staff
Absolutely fabulous
Переглянуто 25 жовтня 2015

Noelle з Філіппіни
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
Great value for money! Location-wise, specially.
Location, price, buffet
Very good!
Переглянуто 24 жовтня 2015

TREVOR з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2015 р.
World class hotel
My stay there was only possible because of the discounts provided by Agoda To add an extra night was going to cost the earth
Переглянуто 23 жовтня 2015

raymond з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Прем'єр Делюкс
Зупинявся на 16 ночей в Жовтень 2015 р.
value value value
location , staff , value for money
a great holiday. thank you QUEST
Переглянуто 23 жовтня 2015

mario з Португалія
Сім'я з маленькими дітьми
Прем'єр Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2015 р.
3 days in the city
Location,confort and swimming pool
ok
Переглянуто 23 жовтня 2015

Dan з США
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
Value for the Money
Pool, comfort of the bed, and restaurant
Переглянуто 22 жовтня 2015

Larry з США
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
Magnificent stay in style for less
Comfort, quietness, loyalty
It was very nice , neat and quiet. Very under rated it should be marked as a four-star hotel, great location excellent spot to go anywhere. Taxis are endless, security manned for your safe stay.
Переглянуто 22 жовтня 2015

Peter з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2015 р.
Best business hotel in Metro Cebu
Location, staff and service
It was an overnight stay in Cebu City and I have been staying at this hotel each time I visit. However the travel time to Mactan International Airport is quite far
Переглянуто 22 жовтня 2015

Maria з Філіппіни
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
Quest Hotel
Location. Breakfast. Staff.
We stayed overnight with my husband. Breakfast is very good. Delicious french toast. The bathroom is quite small. We were on the 16th floor and we had a nice view. The room is clean and spacious. It covers the basics, good enough for us. The pool is on the 7th floor and that is nice too albeit the small size. Looks big in the photos but it is small. Clean but small.
Переглянуто 21 жовтня 2015

heidi з Гонконг
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
won't come back again
Relatively new there in Cebu. Cheap. Good location.
Room is ok with this price. Poor food. No air con in restaurant on the day I had breakfast.
Переглянуто 21 жовтня 2015


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: