2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 6129 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 6129 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 7,9
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Послуги 8,6
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Melanie з США
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Staffs are courteous and helpful. Rooms are okay but the bathroom got some meldews.
They need to clean the room better especially the bathroom.
Переглянуто 11 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

WOOYOUNG з Південна Корея
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
good hotel for me
good hotel for me but it is little bit expensive
Переглянуто 11 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

norelei з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Clean and new facilities, great customer service
Clean and (as good as) new facilities. You won't hesitate to sit on a toilet bowl. Superb customer service. They immediately attended our concerns. Delicious breakfast. Will definitely go back here. One thing, Ayala mall and jeep station is only across the street but pedestrian lane is far. Better if they'll have near pedestrian lane.
Переглянуто 11 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Patrick з Нова Зеландія
Пара
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Very dissapointed
More expensive then Manderin. Had to pay for Internet, room small. Breakfast dissapointing.would not stay at this Hotel again
Переглянуто 10 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

kaiwei з Сінгапур
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Clean hotel with good location
Hotel is just opposite Ayala Mall. It is clean and safe. However, the room service from the hotel on check out day was disappointing. First, 2 men came over to check if we were going to check out at 10am. As I was showering, they attempted to open the door as I came running out. Then, another man came an hour later to check if we used the minibar. When we checked out, they sent another person to check the minibar again. There shouldn't be a need for all these.
Переглянуто 10 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Robert з Канада
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Nice
Was very nice. Just like being home after 2 weeks on Pangloa. We had an overnight stay before our flight home. Everything we had hoped for and needed.
Переглянуто 10 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

NIno з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Good Location
Good service.
Переглянуто 09 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jo з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Best value for money
Affordable
Переглянуто 08 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Marie з США
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Simple, clean and comfortable. Will stay there again.
Pros: Clean, classy simple and elegant design. My room was the perfect size with 2 single beds. The shower was AWESOME. The beds were super comfortable. My daughter and I had the best sleep. The staff were all so friendly, accommodating and very respectful. I noticed they put their hand to their heart as they spoke with me. That was a pleasant surprise. Food was excellent. Con: Although the room was cool and inviting after a long hot day, the a/c was a little loud and could use a tune up. It sounded like it was going to stop at any second. Overall, Quest is a great hotel and I will gladly be back if I'm in Cebu again.
Переглянуто 06 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maria з Філіппіни
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
First-timer Experience
Very good service by the staff, the hotel is well-equipped and food selection has variety. Location of the hotel accessible.
Переглянуто 06 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: