2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 6122 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 6122 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 7,9
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Послуги 8,6
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Adam з Великобританія
Сім'я з маленькими дітьми
Апартаменти підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Simple Hotel at a competitive price
Price, room sizes and location
Quest hotel was new to us and looked OK on the website. We found it to be clean and tidy, but fairly basic. There is a swimming pool but it is quite small and can get fairly crowded. the food was fairly standard hotel buffet type offerings, but plant of other restaurants in walking distance. If you want to sit at a bar and relax, this isn't the place, because the main bar is smack in the middle of the restaurant with no long area making you feel quite out of place. Overall not bad, and you get what you pay for, and for this hotel it wasn't very much.
Переглянуто 18 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Divinagracia з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
great stay
value for money great for little kids pool was really nice and shallow. near ayala center 5 min walk
excellent
Переглянуто 18 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Juan з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
great!
accomodated me despite late check in
Great breakfast!
Переглянуто 17 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Tyler з Канада
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2015 р.
Great option in cebu
Pool, location
Breakfast is too expensive, location is great beside ayala mall
Переглянуто 14 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

MA з Філіппіни
Група
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Awesome
location
It was awesome!!
Переглянуто 14 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ma з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
I❤️QuestHotel
Great location, friendly staff, good facilities
Very comfortable, walking distance to Ayala, staff were helpful, no delays in checking in and out.
Переглянуто 14 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Addison з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2015 р.
Good hotel great location
hotel is located near ayala friendly staff clean rooms
very comfortable
Переглянуто 12 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ma з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2015 р.
Nice and comfortable hotel
Good location, clean room and comfortable bed.
Our three days stay in the hotel was good. We had a great time. The kids had a great time in the pool. Location was very good too. Though rooms were quite small but we stayed in a connecting room since we are two families with 2 kids each family.
Переглянуто 12 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Janette з Філіппіни
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
3 Star hotel with good location and very clean
Location is good and just walking distance from one of the most popular malls in Cebu City, the Ayala Mall. The hotel and room condition is also very good! The room and bed are also good, we liked it.
However, we were disappointed with the long wait during check-in. Also, the first night was not good as the occupants in other room were so noisy even in the middle of the night. Called the Reception and complained about it. Hotel staff very apologetic anyway.
Переглянуто 12 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

irma з Філіппіни
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
We ❤️ Quest
Value for money..location ..comfort
.ac was just right..comfy bed..great location, just a few steps away from ayala center.Breakfast was not superb but was good enough.Will definitely book again
Переглянуто 12 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: