2015
Фантастичний 8,1
базуючись на 1239 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1239 відгуків
  • Чистота 8,3
  • Зручності 7,3
  • Розташування 9,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,0
  • Робота персоналу: 8,1
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 7,1
Сортувати за

Davy з Австралія
Поїздка вдвох
Гостьовий номер
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Great location and good value for money
Great location, close shops and local entertainment as well as transport. Only issue is that we were placed near a side street and could hear the car alarms go off in the middle of the night.
Переглянуто 12 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Piyathip з Таїланд
Ділова поїздка
Гостьовий номер
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2016 р.
very good location, just in front of Flinders train statation and easy to walk to south bank see Yar
Just turn left the hotel, there is one Vietnamese restaurant and taste is good
Переглянуто 11 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

WU-TSE з Тайвань
Ділова поїздка
Гостьовий номер
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Ok but not the est Rendezvous
Room is smaller than expected. Nice location right opposite to flinders station. Remember to book river view room. It costs you to upgrade to river view room.
Переглянуто 11 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Halimah з Сінгапур
Сім"я зі старшими дітьми
Гостьовий номер
Зупинявся на 5 ночей в Вересень 2016 р.
Room too small, cleanliness not on point
Hotel in CBD area is good, facilities, transportation & location are accessible. People here are very polite. I like Melbourne, I will visit again and recommend to friends.
Переглянуто 10 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Phoon з Малайзія
Поїздка вдвох
Гостьовий номер
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Wonderful stay
We stayed at the Rendezvous for 3 nights. The hotel is located very close to Flinders train station and with easy access to trams that goes to most destinations. It was clean generally and the staff were friendly, although for some reasons our room was not completely made up on our last night with used cups and sauces unwashed and bed half-made up. The complimentary Wifi was useful but there was no complimentary bottled water. The gym was a bit packed but with reasonable equipment. Great restaurants are close-by.
Переглянуто 28 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Farhad з Австралія
Ділова поїздка
Номер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Very good hotel
Need longer kitchen open times during weeknights
Переглянуто 27 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Cliff з Австралія
Поїздка вдвох
Гостьовий номер
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Great Stay
We really enjoyed our stay. Great location right in the heart of Melbourne. The room was clean and overlooked Flinders Street Station. We'll be back again.
Переглянуто 22 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Tracy з Австралія
Поїздка вдвох
Номер з гарним видом
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good basic room
We stayed on the 8th floor, great views over the Yarra and Southbank. The room was quite basic, but had everything we needed for an overnight visit. The desk staff were friendly, helpful and efficient. Would certainly stay there next time we head into the city.
Переглянуто 22 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

steve з Австралія
Поїздка вдвох
Гостьовий номер
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Great place to stay
Staff excellent
Переглянуто 22 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

singh з Сінгапур
Ділова поїздка
Гостьовий номер
Зупинявся на 7 ночей в Липень 2016 р.
good
good location,opposite the Flinders Train station, free tram serving within the CBD area,many Asian restaurants nearby
Переглянуто 20 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: