Дуже хороший 8,0
базуючись на 775 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 775 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 7,0
  • Розташування 8,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,2
  • Послуги 8,4
  • Ціна-якість 8,4
  • Страви/Організація харчування: 7,2
Сортувати за

Yohan з Австралія
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2014 р.
Clean Hotel not too far away from the centre
Cleanliness, Breakfast, Helpful staff depending on who you had
The room was clean and comfortable. Had some problems with hot water and they weren't completely fixed. Hotel staff were very helpful at first but be careful if you book trips elsewhere the hotel staff can be not so nice anymore, most of the staff were still friendly.
Переглянуто 12 жовтня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Safura з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
Close to city
Close proximity to the city, main shops and restaurants
Comfortable and peaceful.
Переглянуто 03 жовтня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Marco з Австралія
Пара
Королівські апартаменти
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2014 р.
Hanoi Serenity Hotel 2
staff and elevator
narrow dump area leaky aircon , faulty shower fixtures , dirty glasses , wont be back there again , 1 egg on a breadroll for brecky.
Переглянуто 29 вересня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sven з Нідерланди
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2014 р.
Okay, not great
location, staff, bathroom
Переглянуто 27 вересня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jara з Німеччина
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2014 р.
Good value hotel
price, cleanliness, AC
The hotel room was very small but clean and comfortable. The staff let us check in early without charging, which was really good. Breakfast was OK and good it was included in the price, however the restaurant prices were far too high (~ 80.000 vnd for fried rice). Did Halong Bay tour (3d/2n) with the hotel. The tour was a bit pricy but worth it. The hotel stored our luggage the whole time.
Переглянуто 24 вересня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Xuan з В'єтнам
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2014 р.
Excellent
Tidy,good service,funny staff
Переглянуто 20 вересня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sek з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2014 р.
value for money stay
wifi, attentive & helpful staff, clean room
Переглянуто 16 вересня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nguyen з В'єтнам
Група
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2014 р.
Good a d clean
Clean, nice staff
I only stay here for only one night and i book the cheapest room for two so as usually they gave us the the 9fl, room is small but clean - its surprised me that room is clean even its small. The air condition and fidge good. Staff friendly - i will be back if have chance
Переглянуто 15 вересня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Anh з В'єтнам
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2014 р.
Worth of what we paid.
staff is friendly, helpful..
Almost fine as we expected except room is quite old, bathroom is not comfortable...
Переглянуто 13 вересня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Keiko з Японія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 5 ночей в Вересень 2014 р.
Extremely good place to stay in Hanoi
The staff, the price, the flexibility
I don't usually write reviews but this is worth one. The price is staggeringly low for the brilliant service you get. Attentive, friendly and flexible staff. Good breakfast. Fast internet. Satellite TV. High quality designer rooms, cleaned super fast everyday. One time they totally cleaned up my room in the 15 minutes I was downstairs having breakfast. Can't beat this place.
Переглянуто 13 вересня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: