2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 2584 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 2584 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Робота персоналу: 8,7
  • Ціна-якість 8,7
  • Страви/Організація харчування: 7,8
Сортувати за

Antoine з Бельгія
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
Great hotel
Location, room, friendly staff
Переглянуто 24 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

messaoud з Франція
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2015 р.
good deal hotel
clean / location / friendly
It was first suprising as the room was not as big that it looks like on the website.. !! but finally it s ok.. and staff was helpfull and friendly.
Переглянуто 21 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Eddie з Нова Зеландія
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2013 р.
Great place
Location, breakfast, room
I recommend this hotel it was great little place in a great location not far from anything in the old quarter
Переглянуто 21 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dario з Італія
Ділова поїздка
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2015 р.
Good value hotel
Personal, breakfast, bed
Переглянуто 06 лютого 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Charles з США
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Січень 2015 р.
Stayed twice during this vacation
Great customer service, excellent breakfast, perfect location
We had a great time walking from our hotel to the local attractions. The hotel's on-site travel agent helped us plan an individualized trip to see different sites around the country. We would definitely stay here again.
Переглянуто 29 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Elise з Австралія
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Brilliant!
Breakfast, Service, Atmosphere
We had a wonderful time here, especially with the receptionist Ms Hien looking out for us. Our only complaint was that our room smelt like smoke, despite asking for a nonsmoking room. We were quickly moved & to our surprise & delight our room was upgraded. The hotel is a 10-15 min walk from the hustle & bustle of Hanoi. However being on a quiet street meant there wasn't alot of noise. Breakfast buffet was great. They also have a cool little rooftop restaurant.
Переглянуто 26 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

DJONG з Індонезія
Ділова поїздка
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
Good hotel in Hanoi
Good location, clean, good breakfast
This is a good hotel in the center of Hanoi. There are many shops nearby. The room is clean. The breakfast is good.
Переглянуто 24 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Peter з Австралія
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2013 р.
Nice and Sweet
location, staff and comfort
I like staying this hotel staff very helpful
Переглянуто 17 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

shai з Канада
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
Good Location, nice hotel
Location, cleanliness, staff
The location is great and it's right across from a great cocktail bar. Try the rooftop restauaranT.
Переглянуто 15 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

FAZIL з Туреччина
Поїздка вдвох
Сімейний
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Crowded but good location
Price, clean and friendly staff
It was a different experience in old quarter, with chaotic streets. Location of the hotel is very good. Close enough to everything and protected from noise. We totally recommend.
Переглянуто 15 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: