Хороший 7,3
базуючись на 822 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 822 відгуків
  • Чистота 7,4
  • Зручності 6,8
  • Розташування 8,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,0
  • Послуги 7,3
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 5,9
Сортувати за

Charlotte з Філіппіни
Поїздка вдвох
Стандартний номер з двоспальним ліжком та спільною ванною кімнатою
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Very convenient
The place is really convenient. Just next to the airport. I highly recommend this place to anyone who needs to take a rest before and/or after the flight. Outside the hotel you can find places to eat that fits your budget.
Переглянуто 26 липня 2016

REOTER з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 одномісними ліжками зі спільною ванною
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Nice budget hotel.
Very nice if you have an early flight.
Переглянуто 24 липня 2016

Erika з Філіппіни
Поїздка вдвох
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Convenient right across airport
Location is perfect if you have an early morning flight (terminal 4). Bed and AC are both okay. Can do better with the rate though (2k per night is expensive given the state of this inn).
Переглянуто 20 липня 2016

Mia з Саудівська Аравія
Ділова поїздка
Номер з 2 одномісними ліжками зі спільною ванною
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
Great Place to Stay on a Budget
The location & the price of stay is great.. No complaints so far.. Planning to book my stay again on this establishment soon.. More power to everyone!
Переглянуто 18 липня 2016

jeremie з Франція
Поїздка вдвох
Стандартний номер з двоспальним ліжком та спільною ванною кімнатою
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
will do for one night, walking distance of terminal 4.
industrial basic hotel, jsut for one night it is fine though.
Переглянуто 11 липня 2016

Michael з Об'єднані Арабські Емірати
Поїздка вдвох
Стандартний номер з двоспальним ліжком та спільною ванною кімнатою
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Clean, small, central location.
I have no idea what other properties in the area charge but this place was fine. Clean rooms, friendly staff. Really small room but if all you need is a bed you'll be fine. We stayed here the evening before our 7am flight and it was fine. 15 minutes taxi to the airport (with minimal traffic)
Переглянуто 08 липня 2016

Connie з Філіппіни
Поїздка вдвох
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Bravo
Great experience
Переглянуто 01 липня 2016

Kristine з Філіппіни
Поїздка вдвох
Стандартний номер з двоспальним ліжком та спільною ванною кімнатою
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Good stay
The place was well kept and clean. I'll stay here again.
Переглянуто 30 червня 2016

John з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 одномісними ліжками зі спільною ванною
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Close to airport
Very clean, convenient to find food, friendly staff, esp. Kevin Villamor and the driver. Wish also incl. free airport shuttle for online guests as well, as for regular customers. Had to pay P200 each way.
Переглянуто 29 червня 2016

Kirk з Австралія
Поїздка вдвох
Стандартний номер з двоспальним ліжком та спільною ванною кімнатою
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Near the Airport
This is the third time I stayed with Domestic Guesthouse. The only reason I stay here is because I do not want to miss my flight the next day. One night stay is good I don't think I can manage to stay for 2 nights not an ideal place in my opinion.
Переглянуто 29 червня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: