Дуже хороший 7,3
базуючись на 823 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 823 відгуків
  • Чистота 7,4
  • Зручності 6,8
  • Розташування 8,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,0
  • Послуги 7,3
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 5,9
Сортувати за

Nymee з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Good hotel for a quick stopover
The hotel is strategically located near to Terminal 4, where most of the domestic flights fly from Manila. The hotel is nearby restaurants, bar/pubs, so it could be annoyingly noisy at night.
Переглянуто 30 травня 2016

Nigel з Великобританія
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 одномісними ліжками зі спільною ванною
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Just awful!
Only convenient for the Airport. Tiny room noisy all night. Long queues for the 1 toilet and 1 shower.
Переглянуто 29 травня 2016

Matthias з Швейцарія
Поїздка вдвох
Стандартний номер з двоспальним ліжком та спільною ванною кімнатою
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Lost money...
The hotel agreed to pick us up at the airport at 2 pm, but nobody showed up. When we called them, they admitted that the driver is not even on the way to the airport and it would take him at least 1.5 hours to get to the terminal. Since our next flight was scheduled for the evening of the same day (which the hotel-staff knew in advance), going to Salem Domestic Guesthouse was no longer worthwhile. Of course we were fully charged nevertheless...
Переглянуто 22 травня 2016

Cherry з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Great stay
Front desk are very friendly and helpful. I have issue with my booking in Agoda but they try to accomodate my request.
Переглянуто 22 травня 2016

Larisa з Філіппіни
Ділова поїздка
Номер з 2 одномісними ліжками зі спільною ванною
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
Good location to stay if your flying early the next day.
Its just for lay-over stay.
Переглянуто 19 травня 2016

John з Малайзія
Поїздка вдвох
Стандартний номер з двоспальним ліжком та спільною ванною кімнатою
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Did the trick
We needed a place to stay for a long stopover in Manila. It's located on walking distance from domestic terminal 3. Neither the amenities nor the room is anything special but we had a shower and a sleep which was exactly what we needed.
Переглянуто 17 травня 2016

jennifer з Франція
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 одномісними ліжками зі спільною ванною
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Average
Location was good, not even 5 min. walk to Domestic Terminal 4.
Переглянуто 15 травня 2016

Jonas з Швеція
Поїздка вдвох
Стандартний номер з двоспальним ліжком та спільною ванною кімнатою
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Good place for stay overnight!
Great place to stay for switching flights near the airport. Good staff and easy living, good showers! Thanks to Kevin villamor for being helpfull at this place. Would go here again!
Переглянуто 15 травня 2016

Anthony з Австралія
Сім"я з малими дітьми
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
One Night near terminal 4 Manila
Very basic hotel... I bit pricey for what get , but it close to the terminal 4 airport 10 minute walk or 100 peso for hotel car.
Переглянуто 11 травня 2016

Marta з Польща
Поїздка вдвох
Номер з 2 одномісними ліжками зі спільною ванною
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Very clean, close to domestic terminal
Nothing to complain about really. The rooms are located in a few different buildings which is quite confusing sometimes. No windows although aircon does the job. Squeaky clean both the room and the bathroom which is great. Very pricey for local standards but hey it's so close to the airport. Staff is rather helpful especially Kevin who goes out of his way to make customers happy:)
Переглянуто 10 травня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: