Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 109 відгуків
  • Чистота 7,7
  • Зручності 6,0
  • Розташування 5,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Робота персоналу: 8,0
  • Ціна-якість 8,1
  • Страви/Організація харчування: 6,5
Сортувати за

Debra з США
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2013 р.
Accommodating couple, close to airport
The woman who ran the hotel; the large sized room; the woman who ran the hotel!
Very difficult to find - more detailed directions and a contact number should be given online. My taxi driver was ready to throw me out of the cab. I loved the woman who was sooo hospitable - there wasn't much around the hotel, so she gave me a lift into town where I walked around and had dinner - she picked me up afterward. She got up at 5am to make me an early breakfast and called me a cab for my early flight. The room was large and clean, although the a/c could have been stronger.
Переглянуто 15 липня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Liza з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2013 р.
nothing special
breakfast, friendly staff, large bedroom
Переглянуто 19 червня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Almira з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2013 р.
A great place to stay
Nice staff, Good food, Comfortable room
I was so happy with the service, although it needs a hard effort to reach this hotel. You can search Jalan Soka near Bypass Ngurah Rai to help you find this hotel on Google maps. Overall, nice hotel to stay & I will recommend this hotel to my friends & relatives.
Переглянуто 30 травня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

harry з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на 7 ночей в Квітень 2013 р.
Had a room a bit far from the area you need to be
a bit far. no one's bothering you. in some way it s ok.
The hotel is far is away from where you need to be. But I would get away. Costing little bit money but i Was ok.
Переглянуто 04 травня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

FOO з Малайзія
Пара
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2012 р.
The hotel is too far from the city
there is a budget travel agency contactable from this hotel with very reasonable price hence the stay still is a happy.
Переглянуто 07 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jocelyn з Канада
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2012 р.
Mice clean hotel
Good location close to the airport
Nice and clean hotel the staff was helpful and very friendly the hotel is located close to the airport and close to some shopping store and good restaurant the room are nice and clean
Переглянуто 19 лютого 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Arnida з Індонезія
Сім'я з маленькими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2012 р.
Nice Hotel
great breakfast
This hotel is very comfortable, clean, great breakfast, and good service. But the location is only close to Sanur beach. The transportation is quite difficult, we need to rent a car or motorcycle to travel around.
Переглянуто 13 лютого 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

KIRAN з Індія
Пара
Підлітковий люкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2013 р.
Great Hotel with peaceful location a bit of far
nice, clean rooms and helpful staff
A very good, nice and clean hotel located in a peaceful area. Should be a choice for those who wish to stay around Sanur.
Переглянуто 12 лютого 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ruby з США
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Січень 2013 р.
Best service
Service. Room was very spacious
although hard to find sanur avenue is pleasant with great rooms, a/c, satellite and 5 star service would definitely stay there again when i return to bali
Переглянуто 01 лютого 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dewa з Індонезія
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2012 р.
Special breakfast menu for Agoda's guests
Near to city but quiet, spacious room
We're lucky they upgraded the room for us. The only problem is it's difficult to lacte the hotel as the address is bit confusing.
Переглянуто 08 січня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: