Чудовий 9,1
базуючись на 1184 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 1184 відгуків
  • Чистота 9,4
  • Зручності 9,1
  • Розташування 9,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 9,2
  • Послуги 9,1
  • Ціна-якість 8,4
  • Страви/Організація харчування: 8,5
Сортувати за

Kheang з Камбоджа
Сім"я зі старшими дітьми
Номер підвищеної комфортності
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Convenience
We have been staying this hotel for numerous of time and everytime we are in Bangkok. So convenient for shoppers and we like to shop in Paragon.
Переглянуто 24 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

sopangna з Камбоджа
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Good location
Good location
Переглянуто 21 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

sopangna з Камбоджа
Ділова поїздка
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Next to siam paragon
Good location
Переглянуто 21 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jia з Малайзія
Поїздка вдвох
Резиденція Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Excellent environment & services
Nice location, interior design, hotel staffs and breafast
Переглянуто 13 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

LILI з Австралія
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
best hotel in bangkok
best location, just behind siam paragon. Free mini bar is a bonus. Pools are nice, however lots of kids in the pool.
Переглянуто 08 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nelly з Індонезія
Група
Резиденція Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2016 р.
Its the best hotel to stay. Best service and location
Very impressive service and very well manners staffs. You can top up your phone card at the concerign. 24 hrs tuk tuk service. The bed and pillow are so comfortable
Переглянуто 07 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ser з Малайзія
Група
Апартаменти підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Fabulous stay
Nothing bad to comment on this hotel, definitely my favourite hotel in BKK
Переглянуто 04 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nam з Гонконг
Ділова поїздка
Резиденція Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
The best hotel in Bangkok
The best hotel in Bangkok
Переглянуто 03 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Pathoumlat з Лаос
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
One of my top 3 5stars hotel in Bangkok
I love this place for more than 3 and half years and it never seems less, I love to discover out new and unique hotels in bkk but I can only say Kem is the best with the price worths to pay it just I sometimes can't afford to stay every trip I visit. Their breakfast is great and that pool-access located center of hotel just become their 'must visit' ha~ I feel like There'reflower exhibition that change monthly after enter hotel will see left and right. but one problem I always face when I come this hotel is checking in, rooms are not ready and sometimes at reception not doing very friendly work and one time I was pissed out that I tried to check in 3 times but room weren't ready, the rest is perfect for me :)
Переглянуто 03 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

tiklung з США
Поїздка вдвох
Резиденція Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Excellent hotel
Good location/ best fitness / good restaurant / staff very friendly/ best swimming pool/ roon service is really thougful . Great hotel
Переглянуто 01 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: