Дуже хороший 8,0
базуючись на 63 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 63 відгуків
  • Чистота 8,4
  • Зручності 8,0
  • Розташування 7,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,4
  • Ціна-якість 7,5
  • Страви/Організація харчування: 7,3
Сортувати за

SIMON з Великобританія
Поїздка вдвох
Королівський номер Люкс
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2015 р.
Great hotel, location not as good.
Large room, large comfortable bed, good facilities.
My girlfriend and I had a good stay at this hotel. You should choose a Luxury Room - the bed is huge and comfortable. I would say for the Ice Festival the location is not so good, and the restaurants close too early, but generally this is a very good choice. Staff are very good and friendly too.
Переглянуто 17 березня 2015

Shintaro з Японія
Ділова поїздка
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
its ok hotel
shopping convenience clean
Hotel is clean but its very expensive for what I will have. Swiming pool was under maintenance. I will not stay again.
Переглянуто 06 березня 2015

MURTIATI з Індонезія
Сім"я зі старшими дітьми
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Vry Nice hotel in teh centre of the city
Clean, Good Quality, Good Location
Very comfortable, staff are very helpfull
Переглянуто 12 лютого 2015

monika з Великобританія
Сім"я з малими дітьми
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Great stay
hotel condition, comfort of the bed and location
The stay was great, staff checked us in at speed, they helped to order a surprise cake for my partner's 4oth birthday. Location is next to a mall which is handy. Ordered breakfast to the room, it was delicious and well presented. Will use Sofitel again.
Переглянуто 04 лютого 2015

Peng з Тайвань
Індивідуальний мандрівник
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2015 р.
Sofitel Wanda Harbin Hotel
Good
Переглянуто 05 січня 2015

Ming з Гонконг
Ділова поїздка
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 7 ночей в Вересень 2014 р.
purchase again
good
Переглянуто 29 вересня 2014

Yeo з Сінгапур
Ділова поїздка
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2014 р.
Clean, good service
Clean, good service, good location
Very good
Переглянуто 25 вересня 2014

Herman з Індонезія
Сім"я з малими дітьми
Sofitel Розкішний клубний номер класу "King"
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2014 р.
location, food, great room
clean and spacious room, nice breakfast, friendly staff
Переглянуто 09 серпня 2014

Herman з Індонезія
Сім"я з малими дітьми
Sofitel Розкішний клубний номер класу "King"
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2014 р.
location, food, great room
spacious and clean room, nice breakfast, friendly staff
Переглянуто 09 серпня 2014

Rosalia з Сінгапур
Ділова поїздка
Sofitel Розкішний клубний номер класу "King"
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2014 р.
Your Regular Business Hotel
Gym, Location
Nothing in particular stood out for me. It was like your regular business hotel and as I was there during the non peak season. The cafe/bar at the lobby level has a view of the street outside. The orange juice was freshly squeezed and was good. The gym is adequately equipped and its open 24/7 which is ideal for me.
Переглянуто 07 липня 2014


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: