Чудовий 8,1
базуючись на 233 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 233 відгуків
  • Чистота 8,8
  • Зручності 7,8
  • Розташування 7,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,6
  • Робота персоналу: 8,7
  • Ціна-якість 8,3
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за

Lim з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Односпальневий Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2015 р.
Alex Lim
Comfort Room , Cleanliness , Good Wifi
Good stay as overall are good
Переглянуто 25 липня 2015

Iwan з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Односпальневий Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2015 р.
Clean big room
Near to my customer's office.
It was my second. And I like to stay here. Friendly staff, big and clean room
Переглянуто 23 липня 2015

Trung з В'єтнам
Індивідуальний мандрівник
Розкішна студія
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
nice place, small bathroom though.
bed, location, breakfast
spacious room but bathroom a little too small for my taste. could better with better wifi range
Переглянуто 07 червня 2015

Chia з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Розкішна студія
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Nice residence, but not a very good location
Services, Room and comfort
Good services from the staffs, and the room is really comfortable and big.
Переглянуто 05 травня 2015

CY з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Розкішна студія
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Convenience, Comfortable, Nice
Comfortable room, good language skill staff, central location.
The room was really large and comfortable. It is also centrally located in Hanoi near to supermarket. Transportation was available from the hotel to access to any parts of Hanoi city and the airport. Staffs were good in English language.
Переглянуто 02 лютого 2015

Robert з Німеччина
Індивідуальний мандрівник
Розкішна студія
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
All good
Cleaness, Spa, Room Confort
All good
Переглянуто 23 грудня 2014

Hyojin з Південна Корея
Бізнес-мандрівник
Односпальневий Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
money.family mind
samsam
No probrem
Переглянуто 18 грудня 2014

Clayton з Канада
Пара
Розкішна студія
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
Exceptional Customer Service
the staff
We thoroughly enjoyed somerset we ended up staying there a second time on our way back through Hanoi! The staff went above and beyond to make sure we were taken care from the reception to concierge everyone was exceptional!
Переглянуто 12 грудня 2014

Ken з Нідерланди
Бізнес-мандрівник
Розкішна студія
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2014 р.
Great location in Hanoi
Nice hotel, clean, and centrally located
The Hotel was great, good facilities. The breakfast was at Highland coffee next door, I believe one can just order the breakfast instead of including this into the room fee. Good choice!
Переглянуто 04 грудня 2014

Wen з Малайзія
Пара
Розкішна студія
Зупинявся на 4 ночей в Листопад 2014 р.
Awesome
Excellent
excellent services provided. Great food and good value for money. The location is abit far from city center, however you can reach easily by bus. Bus quite frequent drive you to the old quarters. There is supermarket near by, it is walking distance around 5mins.
Переглянуто 09 листопада 2014


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: