Фантастичний 8,3
базуючись на 1734 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1734 відгуків
  • Чистота 8,2
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Послуги 8,6
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

nick з Великобританія
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2015 р.
Thaison Palace- A win on points
Staff, location
First room not very nice. Musty. The staff, Page, Joe, Khristine and Sophie were very helpful and sorted this out for us. Good location for Old quarter walking tour. Staff helpful with maps, sightseeing tips and organizing taxi runs when required at reasonable cost, Would use again but not a room on the second floor. Easy access to lake and water puppet show.
Переглянуто 06 червня 2015

Adnan з Кувейт
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
decent hotel with friendly staff
location, value for money and friendliness of staff
Good
Переглянуто 04 червня 2015

Emma з Південна Африка
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
we love the staff. They're very helpfull!
friendly happy staff and clean rooms.
We really enjoyed ourselves
Переглянуто 30 травня 2015

Kai з Сінгапур
Група
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
-
Thaison Palace Hotel
Переглянуто 28 травня 2015

lichao з Китай
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 11 ночей в Травень 2015 р.
没有窗户,no windows from the agoda booked the hotel
Service good
No windows,feel bad
Переглянуто 26 травня 2015

Hien з В'єтнам
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
We have a great time in this hotel
Staffs . Breakfast . Location
We have a great time in this hotel , we will come back for next visit . Thank you very much
Переглянуто 26 травня 2015

Man з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Best of the best
Staff, breakfast and rate
Having a wonderfull time during staying there. The staff are very helpful for directly me to some shopping area, the room rate is very reasonable. Besides, the room was very tidy, clean and comfortable.
Переглянуто 24 травня 2015

ANG з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2015 р.
Value For Money and Friendly Staffs
The staffs were friendly and I love the breakfast! There's many cafe and restaurants located near the hotel.
Great! I would come back here again during my next Visit to Hanoi. ^^
Переглянуто 22 травня 2015

luis з США
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Exceptional customer service from Paige
the receptionists, location and service.
Excellent overall.
Переглянуто 17 травня 2015

kelly з Австралія
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 5 ночей в Травень 2015 р.
Out dated
staff were helpful
The room was old and had a damp smell, bed was hard and the shower was in disrepair. The room was clean but the hotel was old and in need of some renovations. However the staff were helpful and friendly and the hotel was in a central location . I would rate this hotel 2 star. If we had paid full price for this I would be rating it a 1 however we received a large discount so it is reasonable to say it was value for money.
Переглянуто 15 травня 2015


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: