Фантастичний 8,3
базуючись на 1734 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1734 відгуків
  • Чистота 8,2
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Послуги 8,6
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

sergei з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2011 р.
Хорошее расположение, приветливый персонал
хорошее раположение, большие номера.
Отель на одну ночь,если на улице + 35 и ужасная духота (как обычно в Ханое), то у вас возникнет желание включить кондиционер на ночь - ОН БУДЕТ ДУТЬ ПРЯМО ВАМ В ГОЛОВУ всю ночь. Укрывались с женой подушками, чтоб не продуло. Завтраки скудные и по-моему некоторые блюда не первой свежести (и не второй). После первой ночи на нас хотели повесить пачку чипсоов, которую мы не ели. Тапочки, которые аккуратно лежат в чистых пакетиках,в номере, по-моему носили по очереди все сотрудники отеля. Но очень приветливый персонал, без проблем советуют и вызывают недорогое такси, хранили наш багаж пока мы были в Халонге - бесплатно, зарегистрировали нас на рейс до СИЕМ РИПА. Твердая ТРОЙКА.
Переглянуто 08 вересня 2011
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Denis з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2010 р.
Недорогой отель на 1-2 ночи
Недалеко от центра, ЦЕНА!!!
останавливался в этом отеле на обратном пути в москву, конечно номера в отеле не супер, но что стоит ожидать за эти деньги в 35 $, цена оправдывает все. завтраки скудные, постельное белье чистое . вообще по моим наблюдения в ханое мини-гостиницы приблизительно все одинаковые, разница только в месторасположении и отделке номеров. странно, но заявленный wi-fi не работал, такое ощущение, что просто роутер работает без выхода в интернет. и самое главное, на агоде в местоположении на карте отеля допущена ошибка, отель располагается на улице hang voi, а на карте показан на le thach/
Переглянуто 09 листопада 2010
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

jacek з Польща
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2013 р.
przyjemne miejsce
kolacja wigilijna
Podobalo mi sie szczegolnie, ze dostalem dwa sniadania nocujac tylko jedna noc.
Переглянуто 30 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Norbert з Польща
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2012 р.
Polecam
lokalizacja, pokoje, wifi, miła obsługa
Dobra lokalizacja, duże pokoje, wifi, miła obsługa,
Переглянуто 27 грудня 2012
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Christan з США
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Травень 2016 р.
Visa run vacation / last minute booking for a 5 night stay
For the price it was okay, but nothing memorable. There were some snacks provided in the room charged at a USD cost which I liked. A few of the day staff were very nice and friendly. They gave me a map and helped give me on ideas of where to go. The night staff not as much. I suggest using Uber if you want a fair taxi price. I used their computer to show them my booking and my email was later hacked, but I had enough security setup that I caught it in time. Oddly enough the email used to replace my emergency email belonged to the hotel. I learned my lesson about using public computers.
Переглянуто 25 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Angela з Сінгапур
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
staff are excellent
Ms Moon was very kind, she is so understanding that we had a terrible return trip by night train from Sapa valley, she specially arranged for us to check in early and upgraded to a suit. Thank you very much
Переглянуто 22 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sungmo з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Good for a few night's stay
you will pleasantly stay unless you expect much. and you shouldn't because it is a really cheap hotel.
Переглянуто 17 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Quoc з Канада
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Good!
Good service,Friendly staff, good location...Highly recommend.
Переглянуто 02 вересня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

tuan з В'єтнам
Ділова поїздка
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
best location and nice service !
best location for travel and staffs are very nice, friendly
Переглянуто 01 вересня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

Amanda з Великобританія
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Really great central place, helpful staff
Would go back it was brilliant
Переглянуто 28 серпня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: