Фантастичний 8,2
базуючись на 919 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 919 відгуків
  • Чистота 8,8
  • Зручності 8,0
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,6
  • Послуги 8,9
  • Ціна-якість 8,7
  • Страви/Організація харчування: 5,7
Сортувати за

Andrew з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Good value for money
Perfect for the price paid.
Переглянуто 12 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Antony з Великобританія
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Good value
Great central but quiet location.Friendly staff.Totally shaded pool.Very good shower and clean room.No breakfast.Good value.
Переглянуто 09 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

VITRI з Індонезія
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
All good!
Will definitely recommend!
Переглянуто 05 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Md з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
good hotel
i like their staff. they help me a lot. keep smiling.
Переглянуто 29 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jessie з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
value the money for stay
comfortable and clean bed. staff very helpful, helped me arranged driver when my booked driver didn't turn up. swimming pool just nice to cool down in the hot weather.
Enjoyed my stay here. Will come back if I visit bali again.
Переглянуто 28 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jenna з США
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 6 ночей в Березень 2016 р.
Clean hotel, great location
The hotel was about 10-15 min from Kuta Beach and the nearby touristy area. You have to walk down this little alleyway to get to it, so don't be alarmed when your taxi driver drops you off. The staff was a little toooo attentive, constantly asking me where I was going and what I was doing, which made me a little uncomfortable sometimes since I was alone. The pool was under shade pretty much 100% of the time, which sucks for people who want to relax and get tan, but it was nice and cool for after walking around in the heat all day. Overall a pretty good hotel I think.
Переглянуто 25 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

kris з США
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Not Bad 😉
Convenient small clean place. Only prob was it's 2 beds not one in the room I got.
Переглянуто 17 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Aaron з США
Сім"я зі старшими дітьми
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2016 р.
Party of 9, loved this hotel. Great start to our Bali trip!
All 9 people were very pleased with this hotel. The staff were professional, helpful and kind. The rooms were in wonderful condition, comfortable and clean. The property is very nice also. The pool is great with lots of greenery for shade and ambiance. I would definitely stay here again. Great place! Great location close to shops and restaurants.
Переглянуто 16 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maisarah з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Лютий 2016 р.
a/c not working
just ok
the a/c not working..please upgrate the maintenance
Переглянуто 09 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Zorica з Великобританія
Поїздка вдвох
Номер Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Лютий 2016 р.
Wonderful staff, very nice place to stay in Kuta
Everyone is so welcoming and helpull ! This is the second time we styed at the Pavilion and will go there again! Unfortunately, there is no restaurant in the hotel, however, there are so many eating places around! Few doors down, North Sumatra Indian Restaurant, run bu lovely lady Sita, is very, very good! Just ask what is the best of the day, you will not regret it!
Переглянуто 08 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: