2015
Фантастичний 8,9
базуючись на 904 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 904 відгуків
  • Чистота 9,2
  • Зручності 9,1
  • Розташування 9,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 9,0
  • Робота персоналу: 9,1
  • Ціна-якість 8,4
  • Страви/Організація харчування: 8,5
Сортувати за

Robert з Гонконг
Поїздка вдвох
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Feedback
The hotel decor is becoming a touch dated although it is a fabulous hotel, great location with a professionally trained staff that are super polite and cannot do enough to make your stay enjoyable and special.
Переглянуто 22 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

scott з Канада
Сім"я з малими дітьми
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
wonderful service
had a little problem with first room was a little to cool and just couldn't get it warmer , told front desk they upgraded me and made sure that everything was prefect for my stay. the front desk is amazing
Переглянуто 22 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

abdulaziz з Саудівська Аравія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс з двоспальним або 2 односпальними ліжками з видом на сад
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Old room
Overall ok, But rooms needs renovations
Переглянуто 21 вересня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

Edward з Філіппіни
Ділова поїздка
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
awesome stay
It was a great experience overall.
Переглянуто 20 вересня 2016
2 мандрівників вважають цей відгук корисним. А Ви?

Joselito з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Покращений Гарден
Зупинявся на 6 ночей в Вересень 2016 р.
Wonderful
I enjoy staying in Manila Peninsula, worth to stay. Best being invited for their 40th year Anniversary, Awesome foods and Wine.
Переглянуто 20 вересня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

MONA з США
Сім"я зі старшими дітьми
Покращений Гарден
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Nice place to stay
I will rate this hotel an A+. I love the decors in the lobby, the staff are very helpful and respectful room is clean. Will definitely recommend this to my family and friends and of course looking forward to stay there again👍
Переглянуто 20 вересня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

Peter з США
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Wonderful property!
Awesome location in the wonderful Makati business district. Safe to walk around at night in this part of the city.
Переглянуто 19 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Virginie з Франція
Поїздка вдвох
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
convenient and charming
We got a room facing the city view, very nice at night as no vis-a-vis not noisy as well. Easy access to the main attractions and staff are very kind and helpful. haven't try the breakfast or high tea but looked so delicious!
Переглянуто 19 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yannick з Франція
Індивідуальний мандрівник
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
No bad surprise, but may better value for money somewhere else.
Nothing bad, but nothing astonished to justified a high value. Room is big, but shower room a bit too tight and dark. Personal very nice.
Переглянуто 13 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Neil з Філіппіни
Група
Делюкс з виглядом на сад
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Manila Pen
Staff: It's best asset from the entrance where guards were very respectful and courteous while properly checking guest bags. They were also very helpful in directions. The front desk personnel were very accommodating and friendly. The personnel who knocked on the door were courteous when asking for any needs. Escolta and the gym also had friendly personnel. The food in Escolta, however, was a bit limited if i compare to other hotels in Metro Manila. Oh, and it would have been great if we had an ironing board in our room. Although the room that was booked had two beds, ehhh, i guess it was okay anyway that we had a large bed. Would i come back if my future meetings should be near Manila Peninsula? Yes i would.
Переглянуто 11 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: