Хороший 6,9
базуючись на 4114 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 4114 відгуків
  • Чистота 7,4
  • Зручності 6,6
  • Розташування 7,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,8
  • Робота персоналу: 7,2
  • Ціна-якість 6,7
  • Страви/Організація харчування: 5,6
Сортувати за

Lev з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Покращений двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2013 р.
Чисто и быстро
Чистота в номере, удобное расположение, бассейн
Новый и чистый отель с очень маленькими комнатами. Зато есть бассейн и поскольку еще не закончен ремонт на первом этаже (возможно будет ресторан) и перед входом грандиозная и надолго стройка станции метро предлагает хорошие скидки. Стройка не мешает совсем, если просить номер на другую сторону.
Переглянуто 05 вересня 2013

Katarzyna з Польща
Група
Покращений двомісний номер
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2014 р.
Hotel o doskonałej lokalizacji, ale małe pokoje.
Doskonała lokalizacja, ładna łazienka, bardzo dobry bezpłaty internet w pokojach, przemiła obsługa.
Hotel jest wspaniale położony w samym centrum Singapuru, prawie tuż przy jednej z głównych ulic. Niestety w okolicy jest teraz remont, budują tam chyba stację metra, więc do 2017 roku dojście do hotelu będzie nieco utrudnione. Bardzo miła i pomocna obsługa. Doskonały i bezpłatny internet w pokojach, bez ograniczeń, można nawet wysyłać filmy na You Tube. Ładna łazienka, płaski i duży telewizor w pokoju. Żelazko i deskę do prasowania na życzenie dostarczają z recepcji. Hotel oferuje także bezpłatny basen dla gości z takim jakby mini ogródkiem, jeśli dobrze pamiętam, na trzecim piętrze. Polecam na dwa - trzy dni. Na dłużej może być trudno, gdyż pokoje są naprawdę malutkie. Pozdrawiam!!!
Переглянуто 22 березня 2014

WEN з Малайзія
Ділова поїздка
Покращений двомісний номер
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Overall pleasant stay with comfort
Room is small and clean, very comfortable
Переглянуто 30 вересня 2016

PRABHAKAR з Індія
Індивідуальний мандрівник
Покращений двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Okay
small room and worth for money difficult to find becoz of poor indications
Переглянуто 30 вересня 2016

DEWI з Сінгапур
Поїздка вдвох
Покращений двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Review
There was a construction work site nearby and we had difficulty finding the hotel. Despite that, we had an enjoyable stay. Staffs were very friendly and helpful, the wifi in the room was great. :)
Переглянуто 29 вересня 2016

THI з В'єтнам
Ділова поїздка
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
OK hotel but road is under construction
The room is quite blocked, feeling like in a small box
Переглянуто 29 вересня 2016

Iswandi з Індонезія
Поїздка вдвох
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
no hassle stay
Budget/business travel hotel. Room is on the same size with other similar hotel. Standard cleanliness and amenity for this kind of hotel in Singapore. if you have good rate recommended.
Переглянуто 29 вересня 2016

Santoso з Індонезія
Сім"я з малими дітьми
Трьохмісний
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
The right place to stay
We stayed 2 nights in V. Hotel. The room was not that big but quiet, the air condition of the room was good, clean and tidy. The staff very friendly. Close to Bras Basah MRT, food republic, 7eleven, and Bugis market. Overall it was a good place to stay.
Переглянуто 28 вересня 2016

David з Індонезія
Поїздка вдвох
Покращений двомісний номер
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2016 р.
near to the mrt and city
i stay at this hotel as it is very near to the MRT
Переглянуто 28 вересня 2016

Sim з Сінгапур
Поїздка вдвох
Покращений двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
short stay
nice and clean, staff are very friendly
Переглянуто 27 вересня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: