Дуже хороший 8,0
базуючись на 3286 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 3286 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,0
  • Робота персоналу: 8,0
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 8,0
Сортувати за

Jawahar з США
Пара
Номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Expensive
I stayed 3 nights I had to pay for parking it was surprised to me Breakfast was expensive 800 pesso for ceriol and omlate it was buffet but how much one person can eat in the morning
Переглянуто 26 вересня 2016

Bernd з Німеччина
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Hotel passed its zenith
External appearance and lobby are great. However, the rest of the hotel is old-fashioned and worn-out. Also the casino is old-fashioned and worn-out. Only a few tables with baccara, black jack and roulette - mainly slot machines. There's better hotels in Cebu!
Переглянуто 24 вересня 2016

alfredo з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Room service dont consider for a simple banana for my wife who is suffering from diarrhea
Breakfast buffet area. Ceilings are not covered food will easily get dusted.
Переглянуто 23 вересня 2016

Ryan з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Two Thumbs UP!
For me, this hotel is one of the most prestigious and amazing hotel in Cebu CIty. This is a mile better than Crown Regency. I would surely come back here and refer it to my friends! You'll never get disappointed as they staff are friendly and accommodating. Gym is 24 hours open.
Переглянуто 23 вересня 2016

Jasper з Філіппіни
Група
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Satisfactory
Service is good. Overall stay is satisfactory. Definitely return.
Переглянуто 23 вересня 2016

RICHARD з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
elegant hotel at the heart of the city
occasional problem with lavatory faucet in the bathroom. faucet fittings in the sauna room shower are deffective and needs upkeep.
Переглянуто 22 вересня 2016

Benedict з Філіппіни
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Perfect for Leisure and Business Trips
Waterfront Cebu City Hotel and Casino is one of the hotels in Cebu where I can combine business and leisure trips. Its proximity to Cebu IT Park and Ayala Center Cebu makes it ideal for both purpose. The hotel also has a huge ballroom big enough to hold concerts. The breakfast served is okay. Generally, this hotel, despite being old, is still acceptable. Though, they need to slowly refurbish the rooms.
Переглянуто 20 вересня 2016

Shannon з Австралія
Група
Номер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2015 р.
Average
Hotel needs to be refurbished. I have stayed in 10+ hotels in the Philippines and would say that the Star rating may need to be revised. Otherwise, staff were friendly and helpful.
Переглянуто 17 вересня 2016

changwon з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
CH ...
friendly staff , good location...
Переглянуто 13 вересня 2016

Clark з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Ambassador - номер
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
Ok
Ok
Переглянуто 13 вересня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: