Дуже хороший 8,0
базуючись на 1269 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 1269 відгуків
  • Чистота 8,2
  • Зручності 7,1
  • Розташування 8,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Робота персоналу: 8,5
  • Ціна-якість 8,2
  • Страви/Організація харчування: 6,9
Сортувати за

Van з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Тримісний номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Disappointing
-Welcomed by a dimly lit lobby -Dirty elevator -Dimly lit corridor on the 4th floor -flourescent light not working -broken door knob at the bathroom (When I ask to have it fixed, "Ganyan po talaga yan eh") -room was too dark -Deceiving photos vs photos posted on the internet - erratic wifi signal -Obsolete AC Pros -great breakfast -accommodating staff -secured Thus, will not book again and look for hotel elsewhere.
Переглянуто 10 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Applegyn з Великобританія
Сім'я з маленькими дітьми
Стандартний
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
It was ok . My children enjoyed the pool. Very convenient hoing to ayala with their shuttle bus.
Its my 2nd tym to stay here so far so good
Переглянуто 02 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

jaqueline з США
Пара
Тримісний номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Pictures don't reflect the actual place
Pool was murky the rooms were dingy and outdated the lobby was dirty and old. It was just an ok place to stay for price and as a one day quick stop.
Переглянуто 30 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Abdulrahman з Саудівська Аравія
Бізнес-мандрівник
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Location
location that's all,
Переглянуто 26 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Isaiah з Філіппіни
Група
Студія
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
worth coming back for
i like the friendly staff and the modern facilities
Переглянуто 17 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

August з Філіппіни
Група
Двомісний номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Great place to stay
Great place to stay. The reception is very warm and making sure that all your request are attended to. The ambiance is good and rooms are clean. Will stay here again in the future.
Переглянуто 16 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sherill з Філіппіни
Пара
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Липень 2014 р.
Nice hotel
Near ayala center, they have free shuttle service...breakfast is awesome
Переглянуто 15 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ces з Гонконг
Сім'я з дорослими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 6 ночей в Серпень 2016 р.
Great valet and waiter service, good food.
Other than a few minor hitches, we had a lovely stay.
Переглянуто 11 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

D з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Тримісний номер Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Pleasant stay
The staff was great. Well spoken, friendly, and helpful. The location was an easy walk or 50p cab ride to Ayala for convenient shopping. The hotel itself had all the amenities although linens, etc aren't for the overly picky. The pool is small but great for a soak. All in all a pretty decent place
Переглянуто 09 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Christian з Філіппіни
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
1 Night Stay
I stayed on one of their deluxe rooms for 2,160 pesos that comes with breakfast (it was the cheapest on the online booking sites for this hotel). The room was neat and clean. It was spacious but somehow I felt like it was empty and dull. Wall paintings can surely add life to the room. The pillows and mattress were comfortable. The bathroom was rather small. There is nothing modern about it but it was clean and it has toothbrushes, shampoos, soaps, towels etc. The hot and cold shower was working well. No hairdryer though. View my complete review on my blog at travelwithchan.com
Переглянуто 06 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: