2015
Чудовий 8,1
базуючись на 220 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 220 відгуків
  • Чистота 8,2
  • Зручності 8,6
  • Розташування 9,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,4
  • Послуги 8,4
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 6,4
Сортувати за

Layton з Австралія
Поїздка вдвох
Coral - делюкс з видом на море - 1-2 ночі
Зупинявся на 4 ночей в Жовтень 2015 р.
Hamo
Location / view / self contained
Переглянуто 17 жовтня 2015

Mark з Австралія
Сім"я з малими дітьми
Номер з видом на море - проживання 1-2 ночі
Зупинявся на 5 ночей в Жовтень 2015 р.
Beautiful accommodation on a beautiful island
Location, modern room, views
We had a fantastic stay. We stayed in a Coral Sea View room and the views were absolutely amazing. This was our second stay here and we will be back for sure, love this hotel.
Переглянуто 14 жовтня 2015

peera з Таїланд
Поїздка вдвох
Номер з видом на море - проживання 1-2 ночі
Зупинявся на 4 ночей в Жовтень 2015 р.
Good location with nice and comfortable room
Location, room,service
Переглянуто 12 жовтня 2015

Shijun з Таїланд
Поїздка вдвох
Номер з видом на море - проживання 1-2 ночі
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
good
swimming beach cooking
Переглянуто 22 вересня 2015

Katica з Австралія
Група
Номер з видом на сад — 1-2 ночі
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2015 р.
McCudden/ Holder wedding stay
staff were very helpful, rooms were clean, close to everything.
Our stay was very comfortable, staff were very helpful except for one woman who would not answer the phone. Called 3 times in an hour and she still did not answer phone. I guess the back room was more interesting. When here shift finished, the gentleman with his broken arm was on and he was most helpful. told him about problems I was having with previous woman staff member.
Переглянуто 17 вересня 2015

Mrs з Таїланд
Поїздка вдвох
Номер з видом на море - проживання 1-2 ночі
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2015 р.
Whitsunday apartments didn't disappoint
Location, views, friendly staff
Переглянуто 07 вересня 2015

dagyum з Південна Корея
Сім"я зі старшими дітьми
Coral - делюкс з видом на море - 1-2 ночі
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2015 р.
convenience was good .
view.
it was good overall, but next time, not this apartment.
Переглянуто 04 вересня 2015

CHEN з Китай
Група
Номер з видом на сад — 1-2 ночі
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2013 р.
Very good
Location, service, staff
Переглянуто 20 серпня 2015

Mrs з Таїланд
Сім"я з малими дітьми
Coral - делюкс з видом на море - 1-2 ночі
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2015 р.
Great Stay
Location, price and customer service
We enjoyed our stay. The apartments are in a great location, the staff were very friendly and helpful. The floor was a little sandy, the cot used for my son a little shabby and the shower was super high pressure (not great for a 4 month old when there's no bath available) but other than that everything else was great! Rooms are fairly modern and a great size. Would stay again.
Переглянуто 13 серпня 2015

Janette з Таїланд
Поїздка вдвох
Coral - делюкс з видом на море - 1-2 ночі
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2015 р.
f
1. Very happy, polite and helpul staff (from the front desk to the room cleaners). 2. View from upper floors. 3. A pickup/drop off point for the island free buses
Comfortable room, perhaps a bit dated. Weather could have been better so as to enjoy the deluxe room views
Переглянуто 27 липня 2015


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: