“NOMORE”画廊旅馆 ("NOMORE" Gallery and Guesthouse)
“NOMORE”画廊旅馆 ("NOMORE" Gallery and Guesthouse)
查看全部6张图片
双人床房-带独立浴室 “NOMORE”画廊旅馆 ("NOMORE" Gallery and Guesthouse)
双人床房-带独立浴室
查看全部6张图片
 “NOMORE”画廊旅馆 ("NOMORE" Gallery and Guesthouse)
查看全部6张图片
 “NOMORE”画廊旅馆 ("NOMORE" Gallery and Guesthouse)
查看全部6张图片
娱乐设施 “NOMORE”画廊旅馆 ("NOMORE" Gallery and Guesthouse)
娱乐设施
查看全部6张图片
查看地图 “NOMORE”画廊旅馆 ("NOMORE" Gallery and Guesthouse)
查看地图
神享受
位置
9.3
查看全部6张图片 “NOMORE”画廊旅馆 ("NOMORE" Gallery and Guesthouse)
查看全部6张图片
已从收藏列表移除

“NOMORE”画廊旅馆 ("NOMORE" Gallery and Guesthouse)

位置优越
- (市中心内)
- 查看周边
神享受
来自 144 份点评查看住客意见
9.7
/
10
服务超贴心
10.0
性价比9.8
位置评分9.3
最近机场安迪苏西托国际机场 (JOG)
距机场8.0公里
  • 床单

  • 洗衣服务

  • 烧烤设施

房型选择
9.5
神享受
客房品质及舒适度
双人床房-带独立浴室 (Double Room with Private Bathroom)
双人床房-带独立浴室 (Double Room with Private Bathroom)
...
  • 客房面积:18 m²
  • 淋浴
  • 1张特大床
输入日期查看房价
Agoda专属优惠,低至七折

马上登录,得见会员专属低价!

马上查看
关于“NOMORE”画廊旅馆

关于“NOMORE”画廊旅馆

简介

收起

位置及周边

距离数据仅为地图标注的直线距离,实际路程可能有所不同。
收起

酒店住宿设施

收起

周边

距离数据仅为地图标注的直线距离,实际路程可能有所不同。
显示全部

入住政策

收起

实用数据

收起

注意事项

The property does not accept bookings from non-married couples. All couples checking into the same room must present a valid marriage certificate upon check-in. Otherwise, the property may reject the booking or request that a second room be booked. Please inform "NOMORE" Gallery and Guesthouse in advance of your expected arrival time. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation.

真实住客点评

Booking.com用户点评(144份)Agoda用户点评(10份)
9.6
/
10
神享受
来自 10 份点评
环境和清洁度9.8
设施9.2
位置9.0
服务10.0
性价比9.8
真实的住客点评来自 Agoda
所有语言
全部点评 (10)
7份真实住客点评
10.0
神享受
Sukma(来自印度尼西亚)
独行侠
双人床房-带独立浴室
入住了1晚(2018年12月)
神享受”
The best guesthouse in Jogja. Located near sentra gudeg, alun2 kidul. Mba Lala and Mas Rolly are so friendly, they even allowed us to put our bag after check out since our train depart at 830pm.
点评日期: 2018年12月3日
10.0
神享受
Ida(来自德国)
二人结伴
双人床房-带独立浴室
入住了1晚(2018年9月)
Perfect!”
The best stay we've had so far! The room is so beautiful and so many cute details. The owners make you feel like you are home. The breakfast was really delicious. Everything was perfect, the best stay! Totally recommend
点评日期: 2018年10月1日
10.0
神享受
Khairun(来自印度尼西亚)
好友组队
双人床房-带独立浴室
入住了1晚(2017年8月)
神享受”
Sungguh luar biasa, harga 100an bisa nginep dikamar instagramble gini, desainnya bagus, udah trmsuk sarapan, dan pemiliknya sangaaaaaaat ramah
点评日期: 2018年6月7日
8.8
超级赞
SANTI(来自印度尼西亚)
二人结伴
双人床房-带独立浴室
入住了1晚(2018年3月)
Nomore guesthouse has 1 unique bedroom only with private bathroom”
No AC therefore in the afternoon we feel hot in the room. Breakfast: fried rice is made by Mrs Lala, the taste is good! Fruits are provided... Overall is worthied with price that we paid for😃
点评日期: 2018年3月14日
10.0
神享受
Agus(来自印度尼西亚)
独行侠
双人床房-带独立浴室
入住了1晚(2018年1月)
Big room, clean, cozy and not far from Vredeburg”
This place little bit hard to find because it's inside village area. But worth it! Free coffee n tea you can cook by yourself. And free breakfast too. Only 5mins walk to vredeburg. Big room. Great service! Love it
点评日期: 2018年1月6日
10.0
神享受
indah(来自印度尼西亚)
商务差旅
双人床房-带独立浴室
入住了1晚(2019年1月)
Wonderfull”
Semua nya sangat baik tidak ada kekurangan apapun. Mbak lala juga baiiikkk banget hetset saya ketinggalan Tapi mbak nya malah jauh2 mau ngantarin ke stasiun lempuyangan. Terharuuu....😭😭😭 next time kesini lagiii kalo ke jogja.love you nomore guesthouse. Love regrads 😘
点评日期: 2019年1月20日
8.4
超级赞
reina(来自印度尼西亚)
亲子家庭(婴幼儿)
双人床房-带独立浴室
入住了1晚(2017年10月)
超级赞”
harganya murah bgt. udah dapet sarapan nasgor yg enak, peduli sama anak kita jg, ngasih sarapan tambahan roti dan pisang buat anak katanya. baik bgt. lokasi masuk ke gang, aga ribet kalo bawa bawaannya segambreng, tp mas dan mba lili nya baik bgt bantuin bawaan kita pas datang dan pulang jg. jd ga repot. kita disini cm bbrp jam aja. transit setelah turun kereta subuh2 dan nunggu check in hotel jam 2 siang. sekedar numpang mandi dan sarapan, hehe. disini cm disediain kipas angin buat penyejuk, alhasil badan ttp banjir keringet wlpn hbis mandi 😅 . mudah2an next bisa pasang ac y mba lili, kamarnya udh ok bgt sayang kalo ga dipasangin ac, harganya naikin lg gapa2 kalo ada ac. worthed ko 😁. air mandi readynya dingin aja. tp mba nya siap bantu kalo butuh air panas buat mandi.. sedia dapur mini buat self service, ready teh, kopi, gula dan indomie. apa yg kita dapet, lebih dr yg kita bayar disini.
点评日期: 2017年10月31日
这家酒店住宿好热门,不容错过!

更多酒店住宿

返回房型选项

|

关闭

“NOMORE”画廊旅馆
|神享受 9.6
×
入住|出游
住宿只是体验的第一步,探索之旅从Agoda开始。

  • 位置优越
  • 科腾日惹
  • 距离图古火车站 1.75公里