北婆罗酒店 (North Borneo Hotel)

北婆罗酒店 (North Borneo Hotel)

52-53 Dunlop Street Tawau Sabah, 斗湖, 斗湖, 马来西亚, 91000
- 用地图查看
大厅 北婆罗酒店 (North Borneo Hotel)
大厅
    已从收藏列表移除
    酒店内饰 北婆罗酒店 (North Borneo Hotel)
    酒店内饰 北婆罗酒店 (North Borneo Hotel)
    阳台/露台 北婆罗酒店 (North Borneo Hotel)
    阳台/露台 北婆罗酒店 (North Borneo Hotel)
    查看全部9张图片
     北婆罗酒店 (North Borneo Hotel)

    北婆罗酒店的住客点评

    4.9
    评分
    /10
    (26 份点评)查看住客意见

    北婆罗酒店设施服务亮点

    推荐亮点

    • 洗衣服务

    • 吸烟区

    • 电梯

    • 行李寄存

    这家住宿好抢手!

    最近预订: 几分钟前

    小一般
    位置
    6.9
    查看地图
    附近
    热门
  • Pasar Tanjung340 m
  • Hospital Tawau990 m
  • 德源可可博物馆2.89 km
  • 肥山7.75 km
  • 斗湖山国家公园16.9 km
  • 逢巴来山17.33 km
  • 斗湖山公园24.97 km
  • 斗湖国际机场26.32 km
  • 达浓谷保护区77.39 km
  • 仙本那机场81.95 km
  • 性价比5.0
    距市中心1 km
    位置评分6.9
    最近机场斗湖国际机场 (TWU)
    距机场26.3公里
    关于酒店住宿有问题?

    扫码加微信,和真人客服聊一聊

    想了解北婆罗酒店 (North Borneo Hotel)的更多信息?
    Agoda专属优惠,低至七折

    马上登录,得见会员专属低价!

    马上查看
    关于北婆罗酒店

    关于北婆罗酒店

    简介

    收起

    酒店住宿设施

    收起

    位置及周边

    距离数据仅为地图标注的直线距离,实际路程可能有所不同。
    收起

    周边

    距离数据仅为地图标注的直线距离,实际路程可能有所不同。
    显示全部

    入住政策

    收起

    实用数据

    收起

    注意事项

    根据马来西亚政府规定,2017年9月1日起,所有非马来西亚籍/马来西亚长期/马来西亚永久居民的住客需于退房时额外支付每晚MYR 10/房的旅行税。税收结构的改变将造成此费用发生变化。

    北婆罗酒店的真实住客点评

    Agoda用户点评(26份)
    4.9
    /
    10
    评分
    环境和清洁度3.5
    设施3.5
    位置6.9
    客房舒适度4.0
    服务5.4
    性价比5.0
    真实的住客点评来自 Agoda
    所有语言
    全部点评 (26)
    16份真实住客点评
    2.8
    kewei(来自中国)
    亲子家庭(少儿)
    入住了1晚(2017年7月)

    千万不要选择此酒店入住!”

    房间有发霉味道,床单根本没有更换,熄灯后会有各种小虫子来骚扰你,淋浴在任何时间打开都是凉水,根本不能提供家庭房,只是普通标间给你在地上加个床垫!这是我住过的最差酒店!奉劝大家不要入住为了你和你的家人。

    点评日期: 2017年7月24日
    7.2
    还不错
    MOHD(来自马来西亚)
    独行侠
    入住了1晚(2017年8月)

    good”

    good

    点评日期: 2018年5月5日
    2.0
    Tham(来自新加坡)
    商务差旅
    入住了8晚(2017年6月)

    Very Bad”

    Very worst hotel

    点评日期: 2018年1月10日
    8.0
    棒棒哒
    MOHD(来自马来西亚)
    独行侠
    入住了2晚(2017年3月)

    还不错”

    Nice

    点评日期: 2017年10月16日
    4.4
    afiq(来自马来西亚)
    亲子家庭(少儿)
    入住了1晚(2017年9月)

    worst hotel I have stayed so far..could stay for only couple of minutes before I decided 2 check out”

    I wont recommend to anyone..everything in very poor condition

    点评日期: 2017年9月12日
    3.6
    Baskaran(来自马来西亚)
    亲子家庭(少儿)
    入住了2晚(2017年7月)

    Poor hotel maintenance, does not even look like in the photo as advertised! ”

    This hotel is not well maintain. There is cockroaches plying on the bed and bathroom. Bed are old with torn bed sheet.Electricity is limited with no water heater at night. Kindly do not advertise this hotel to other and spoil your reputation. I have spoil mine after booking it for others. Such embarrassment.

    点评日期: 2017年8月7日
    3.2
    Fauzie(来自马来西亚)
    独行侠
    入住了1晚(2017年7月)

    not recomended”

    Hotel city, low water pressure, no hot water, towel dirty,bath tub cannot use.

    点评日期: 2017年7月31日
    4.4
    Nur(来自马来西亚)
    商务差旅
    入住了1晚(2017年6月)

    Dirty and creepy ”

    Before u regret better stay at T Hotel near to this hotel.Creepy room exactly looks like dark water movies. Mouse and cockroaches is everywhere!Tv doesn't work!same goes to their sockets!toilet dirty as hell!1st and last time!im not gonna risk my money to stay there again!

    点评日期: 2017年6月10日
    4.8
    Alfiza(来自马来西亚)
    独行侠
    入住了1晚(2017年4月)

    还行吧”

    Need renovation, water pressure too low. Cannot event bath. Bath tub leak. Overall for the bathroom disappointed.

    点评日期: 2017年6月5日
    5.2
    TONG(来自马来西亚)
    商务差旅
    入住了1晚(2016年9月)

    low hygienic level”

    stinky room,much improvement needed. wouldnt recommend

    点评日期: 2016年9月18日
    2.0
    John(来自美国)
    独行侠
    入住了1晚(2016年6月)

    Worst of worst”

    If I can give no stars, that would be my option. I check in and immediately check out. Worst hotel I had ever been. It's smell awful and the room is not up to code, electrical wire is expose, no lighting & the AC barely works. Check in to My Inn Hotel nearby.

    点评日期: 2016年6月17日
    5.0
    Ka(来自马来西亚)
    好友组队
    入住了1晚(2015年4月)

    Old Hotel”

    Location

    Very old hotel located in the city of Tawau.

    点评日期: 2015年4月30日
    4.0
    RATNAWATI(来自马来西亚)
    独行侠
    入住了1晚(2016年10月)

    Keadaan bilik yg sgt TERUK...”

    During check-in, staf semua friendly.. Location sgt strategik sbb terletak di tgh2 bandar Tawau. Stay sini 2 mlm sempena Festival Kebudayaan 20-22/10/16. Mmg best sbb perarakan betul2 lalu depan hotel, bilik sy pulak ada balkoni, cukup tgk dr atas saja, sgt seronok.... TAPI..... Masuk dlm bilik lps check-in, 1. Bau karpet basah yg teramat sangat kuat menusuk hidung! 2. TV zaman jepun, x kisah juga kalau boleh tengok, ni langsung x boleh hidup, KABEL pun tercabut mcm bekas kena gigit tikus jaa.. 3. Cadar katil cuma separuh ok! Bila masuk dlm selimut tu, bawah x ada cadar lagi, part atas ja ada cadar. 4. Mandi x ada heater, ok lagi... Masalahnya air pun mcm air kencing, camana mau mandi ??? p/s: Lokasi hotel sgt strategik, hrp pihak pengurusan upgrade sikit la sblm hotel tu bankrup & jadi rumah hantu.... sekian.

    点评日期: 2016年10月26日
    2.8
    Noraini(来自马来西亚)
    二人结伴
    入住了1晚(2017年8月)

    tolong ambil perhatian tentang isu ini”

    kebersihan tak terjaga seperti bilik air ada lipas dan kotor seperti tak dibersihkan. kebersihan bilik yang sangt mengecewakan cadar dan selimut tidak ditukar selepas orang check out hanya dikemas kembali. langsir tingkap yang koyak, lantai bilik kotor, lantai beranda bilik kotor, pekerja kakitangan yang tidak mesra, bilik tidak ada alat kawal pengawa dingin. tuala dan bantal yang kotor. tolong naik tarafkan kemudahan bilik seperti bilik air mandi. tab mandi yang kotor berlumut. k terima kasih:)

    点评日期: 2017年9月2日
    6.4
    小一般
    Muhammad(来自马来西亚)
    商务差旅
    入住了1晚(2016年8月)

    Ada tikus,seram duduk sorang”

    Apa yang anda bayar,tapi tak seperti yang diinginkan... kata mat salleh worst of the worst la ek??? Tikus makan amplang aku,kacang gajus,keropok semua habis, lepas travel terpaksa pergi klinik check up kencing tikus.. rehat pun tak dapat nak dikecapi. Staff ok,location ok.. lebih 32++ tahun beroperasi.. sangat lama dan terbiar

    点评日期: 2016年9月5日
    3.6
    MUHAMMAD(来自马来西亚)
    亲子家庭(婴幼儿)
    入住了1晚(2016年5月)

    Pengalaman yang tidak memuaskan”

    Hotel yg terbiar, mungkin baru diambil alih. Kelengkapan bilik yang lama, tidak dibersihkan dengan teliti, kerosakan tidak dibaiki. Tidak disyorkan kepada sesiapa juga

    点评日期: 2016年6月1日
    北婆罗酒店
    |评分 4.9
    ×
    入住|出游
    住宿只是体验的第一步,探索之旅从Agoda开始。

    • 马廖盆地保护区