超级赞 8.1

• 服务 8.7
  • 性价比 8.2
  • 餐饮 6.5
排序条件

jorgen(来自瑞典)
家庭(带幼儿)
双卧室公寓
入住了1晚(2011年12月)
Tjusigt hotel med härligt läge
God standard,antastisk utsikt,nära centrum och mycket servicinriktad personal.
ett underbart hotel med härlig atmossvär. rummen var stor och välutrustade. utsikten över havet är kanon. det var nära till allt(affärer ,bad, restauranger).mycket blommor och härliga små poler i olika nivåer. vi hadde tillgång till fri internätt. personalen var underbar, det fans bara möjligheter. vi tar gärna in på detta hotell.
点评日期: 2012年1月2日
您觉得此点评是否有用?

Alessandro(来自瑞士)
家庭(带幼儿)
双卧室公寓
入住了2晚(2013年7月)
piacevole
posizione, vista, comodità
buono in generale, ma avremmo preferito maggiore pulizia, una rinfrescata alle pareti e all'arredo e una connessione WIFI più efficente
点评日期: 2013年7月25日
您觉得此点评是否有用?

选择回馈项目

在酒店住宿页面选择赠送积分房型

输入会员账号

护照国籍
回馈项目会员账号

填写订单时输入相关的会员账号,积分将于退房后存入您的会员账户。

选择您的回馈项目,从这里开始: