立即預訂:赫爾斯滕艾斯波酒店

赫爾斯滕艾斯波酒店 (Hellsten Espoo Hotel)評價

超好
目前有 35 條評價聽聽住客真心話
7.8

住客真心話

來自Agoda用戶(共35條)來自Booking.com用戶(共1760條)
7.8
超好
目前有 35 條評價
按遊客類型進行篩選
清潔度7.9
設施7.2
位置7.0
客房質素及舒適度8.5
服務質素7.9
性價比8.6
真實驗證評價 | 資料來源: Agoda
剔選查看特定評價
使用語言
Suomi
English
Русский
繁體中文 (台灣)
顯示更多
入住房型
單人開放式客房
開放式客房(兩床)
開放式大房
單臥室公寓
排序方式
顯示 29 份已驗證評價
8.3
激讚
芬蘭 Margit
夫婦/情侶旅客
開放式大房
2014年7月入住 6 晚
asiallinen hotelli, hyvät kulkuyhteydet”
sijainti, huone metsän puolella, keittomahdollisuus
2014年8月4日評價
7.7
超好
芬蘭 Antti
單行旅客
單人開放式客房
2013年8月入住 3 晚
Mukava”
Aamiainen, autoparkki, sijainti
Oikein hyvä ja onnistunut. Olen itse asunut lähellä, joten seutu oli tuttu. Lisäksi Sello on tuttu ostoskeskus, jossa olen vierallut ja shoppaillut useasti aieminkin. Lisäksi yhteydet Helsigin keskustaan onnistuvat junalla tai bussilla.
2013年9月4日評價
8.3
激讚
芬蘭 Ilkka
商務旅客
開放式大房
2010年12月入住 5 晚
kaikki ok”
hyvät aamiaiset,hiljainen,hyvä käydä töissä hyvin levänneenä
ei huomautettavaa
työkeikalla neljä miestä.saa hyvin levättyä ja syötyä.lisäksi paikat ovat siistit ja henkilökunta mukavaa ja ammattitaitoista.tähän mennessä ei ole tullut negatiivista palautetta keneltäkään työmieheltä.
2011年1月3日評價
9.0
屈機
芬蘭 Tiina
商務旅客
2010年12月入住 1 晚
Hyvä vaihtoehto edullisesti.”
Edullinen, remontoitu ja siisti huoneisto, jossa oli iso jääkaappi ja mikro. Miellyttävä vastaanotto, riittävä monipuolinen aampupala.
Hotellia oli vaikea löytää ilman GPS:n ohjausta, hotellin omat parkkipaikat olivat kortilla. Aamupalalla kaipasin salaatinlehtiä leivän päälle, muuten kaikkea oli riittävästi ja monipuolisesti.
Uskon yöpyväni hotellissa toistekin, sillä hinta-laatu-taso on todella hyvä. Hotellista on helppo käydä ostoskeskus Sellossa.
2010年12月20日評價
8.3
激讚
芬蘭 Minna
夫婦/情侶旅客
2010年10月入住 1 晚
Konstailematon perushotelli.”
Matkailija joka haluaa yöpyä ja levätä hyvin, edullisesti.
Hankala hotelli liikuntarajoitteiselle, paljon rappusia.
Hyvä perushotelli, avara ja selkeä. Konstailematon.Siisti ja rauhallinen vaikka lähellä kehä ykköstä sijaitseekin.Aamupala oli runsas ja monipuolinen, mutta silti melko perus, ei turhaa prassailua missään suhteessa. Hyvä kun tällaisia edullisia hotelleja on, kaikki eivät halua luksusta eikä maksaa itseään kipeiksi. Minikeittiö välineineen oli kiva yllätys. Taatusi majoitumme uudelleen. Huoneessa liian kuuma, lämpötilaa voisi vaikka vähän laskea ja säästää energiaa.
2010年11月9日評價
7.3
超好
芬蘭 Jouko
夫婦/情侶旅客
2010年4月入住 3 晚
Arvio StayAt Espoo -hotellista”
Rauhallinen, yleisilme siisti, hotellin korkea keskiaula hyvä, meillä oli kaunis metsäinen näköala, lähellä kehä I:stä, yksinkertainen ja pröystäilemätön mutta ei missään tapauksessa ankea. Ystävällinen ja auttavainen henkilökunta, Wlan-yhteys.
Kehä I:n tietyömaa saattaa tuottaa pölyä ja melua, TV:n kuva oli huonolaatuinen, WC:n pytty pesty huonosti, WC:n harja erittäin likainen,aamupala ehkä monille liian vaatimaton (minulle ihan riittävä), henkilökunta hidasteli KPH:n saranan rasvaamisessa ja narinan poistamisessa, jalankulku bussi- ja rautatieasemalla vaatii kohtuullista kuntoa pitkähkön matkan ja mäkisen reitin takia. Kehä I:n valmistuttua tilanne parantune.
2010年5月5日評價
6.7
不錯
芬蘭 Markku
商務旅客
2010年4月入住 3 晚
Mahdotontako”
Siisti ja rauhallinen huoneistohotelli ,ystävällinen henkilökunta.
Suorittamani työtehtävän luonne muuttui,joten halusin siirtää osan yöpymisistä toiseen ajankohtaan,mikä ei ollutkaan mahdollista.Sain ohjeen soittaa Agodan numeroon hoitaakseni asian heidän kanssaan,mikä ei toiminutkaan...Ehdoissa on käsittääkseni maininta hotellin asiasta,ei Agodan. Asiakkaani maksettavaksi jäi täten turhia yöpymiskuluja asian tiimoilta.
2010年4月18日評價
8.0
激讚
芬蘭 Liisa
夫婦/情侶旅客
2010年4月入住 3 晚
Aikuinen pari”
"Sijaiskoti" isovanhemmille lastenlasten luona vierailun yhteydessä.
Ei huonoja puolia
2010年4月8日評價
8.0
激讚
芬蘭 Leena-Kaisa
夫婦/情侶旅客
2010年1月入住 1 晚
StayAt Espoo”
Perhematkailijalle. Hiljaisen tuntuinen hotelli.
Sijainti kohtalainen
Hotellin yleisten tilojen ilme on laitosmainen, ei erityisen kutsuva. Huone oli viihtyisä, tilava ja siisti. Pienehkö kylpyhuone, mutta riittävä. Saimme samaan hintaan suuremman huoneen kuin oli varattu. Sisäänkirjautuminen ja uloskirjautuminen olivat sujuvia.
2010年2月1日評價